avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzata de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzata de furt

sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, am dat declaratie si mi s-a spus ca daca pana luni nu reusesc sa aduc argumente motivul sederii mele in birou ma vor da spre judecata
Si ce ati facut acele minute acolo?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corecta intrebarea dnului coleg,totusi ce ati facut acolo?Oricum, raman la parerea ca nu sunt suficiente probe ptr. a va invnui de furt,organul de urmarire penala trebuie sa va dovedeasca mai intai vinovatia si, abia dupa aceea trebuie sa va dovediti dvs.nevinovatia.
sunt 2 varinte: ori am vb la telefon ori am modificat comenzile de pe calculatorul directorului de magazin care este exact langa cel de unde s-au scos dovezile de la IT si are aceeasi intrare ca si primul birou.
Daca ati vorbit la telefon se poate verifica.
Daca nu v-ati logat se poate stabili.

Ce prejudiciu este ca nu ati precizat...
200 euro. Domnul comisar mi-a specificat clar si taios ca nu se pot lua amprente nici de pe poseta nici de pe portofel in vederea stabilirii vinovatiei sau nevinovatiei mele.Se poate asa ceva?

Alte discuții în legătură

Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt, testul poligraf alicecarmen alicecarmen am lucrat timp de 5 luni ca si bona la o familie necasatorita, dar cu un copil, avand contract incheiat cu mama copilului pe perioada nedeterminata. Acum, dupa ... (vezi toată discuția)