sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, am dat declaratie si mi s-a spus ca daca pana luni nu reusesc sa aduc argumente motivul sederii mele in birou ma vor da spre judecata
nu i-am luat.tocmai asta e ideea.in intervalul acesta de timp in care dna sustine ca i s-au furat banii in acel birou au mai intrat inca alte 4 persoane, insa doar eu am stat cel mai mult adica 6 minute.
Daca au mai intrat 4 persoane sunt toti suspecti.
Faptul ca ati stat cel mai mult nu inseamna ca sunteti vinovata.
Depinde si cat au stat in birou celelalte persoane.
In cca 1-2 minute se putea comite furtul.
Cat dureaza sa deschizi o geanta sa scoti portofelul si sa scoti banii...?
E posibil ca politia sa sa vrea sa va puna la testul poligraf pe toti.
Tot nu am inteles ce ati facut in birou acele minute...
cu mare drag merg oriunde..este vb de imaginea mea iar eu stiu ca nu sunt vinovata.iar dna in cauza cum poate dovedi ca a avut acei euro la ea??cum poate dovedi din moment ce nimeni nu a vazut banii, eventual sotului dansei sa ii fi vazut si din moment ce acei bani nu au fost schimbati la un schimb valutar. Daca ea nu are dovada ca acesti bani au existat, ce dovezi ma fac pe mine suspecta?
am zis si mai sus..Posibil sa fi vb la telefon (ceea ce pot confirma prin desfasuratorul abonamentului meu) sau posibil sa fi lucrat din celalalt birou (lipit de acesta din care i s-au sustras banii).Precizez ca de pe celalalt calculator nu s-a cerut nici un fel de desfasurator al logarilor.
Daca ati vorbit la telefon si se va dovedi este in favoarea dvs.
Aveti dreptul de a cere cu privire la celalalt calculator ceea ce vreti.
Faceti o cerere in scris si sa cereti si nr de inregistrare la cerere.