avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate SALARIILE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

SALARIILE

Fiecare om primeste un salar convenabil sau neconvenabil.
Ce faceti cu salalariul pe care le primiti?
Il cheltuiti repede sau faceti depuneri la banci?
Sau ...

Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:01, 13 Ianuarie 2008
Poate a vrut sa spuna 150 ron in tichete :d
Sau poate s-a gandit, ca bine ar fi inca 150 RON + 150 de Bonuri de Masa.
Cam asa fac si eu. Intîi fuga la bancâ sâ verific dacâ au intrat bani. Dacâ au intrat, fiecare trage din ei, (instiintârile find deja trimise prin postâ sau e-mail). Cînd sau plâtit toate astea, mâ uit la restul banilor cu lupâ, si mâ întreb cu ce o duc pânî la sfîrsitul lunii. Si atunci o iau dela capât.
Ce fel de economie sâ facâ omul, si mai ales din ce?
Faza nasoala este, ca nu primim destui bani, ca sa traim o viata normala.
Din pacate lucram pentru facturi si chitante, apoi traim din ce ne ramane in buzunar sau pe cardul de la Banca.
Doar oamenii, care au un serviciu foarte bun, care isi permit sa inalţe niste Vile (adica cu 10 camere), doar ei isi pot permite unele lucruri sofisticate, ca de exemplu: masini luxoase, viata bohema, amante luxoase, cluburi de fiţe, haine foarte scumpe, etc.
Deci, ajungem la concluzia in ziua de azi, ca nu exista echilibru financiar si adevarul este, ca se fura mult in/sau din Tara Noastra.
Explicatie: 150 lei RON contravaloarea tichetelor de masă.

Alte discuții în legătură

Oug 58/28.06.2010-tichete de masa irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Are cineva idee cum se procedeaza? Iteleg ca se considera venit de natura salariala?Se tece pe stat suma? Mersi! (vezi toată discuția)
Admitere master si barou Coici Coici Buna ziua, Sper sa fi nimerit bine cu postarea mea! Am si eu o intrebare, va rog. Anul acesta termin Facultatea de Drept din cadrul unei universitati ... (vezi toată discuția)
Sunt trista... Coici Coici Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca ... (vezi toată discuția)