avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate SALARIILE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

SALARIILE

Fiecare om primeste un salar convenabil sau neconvenabil.
Ce faceti cu salalariul pe care le primiti?
Il cheltuiti repede sau faceti depuneri la banci?
Sau ...

Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:01, 13 Ianuarie 2008
Ti - am mai spus si mă repet, cumpăr nasturi, sunt foarte folositori, te închei la cămasă si nu te mai trage curentul la spate.....Multumit de răspuns ?????????
sincer sa fiu eu n-am timp sa imi cheltui banii pe care ii castig
nu glumesc. cand incep serviciul nu este deschis la nici un magazin, logic:((
iar cand termin, 21-22 mai sunt deschise non-stopurile si cluburileB-)
este adevarat ca nu am copii sau alte obligatii majore si nu ma refer la mancarica ci la alte chestii: haine, mobila, aparatura etc
asa ca nu trebuie sa va para rau cand nu sunt bani de regula nu sunt nici probleme, nu?:D
Salut! Eu am inceput cu 700 acum 1/2 an si am acum 1100. E primul meu loc de munca si deci sunt multumit, mai ales ca ii am pe toti pe cartea de munca!
din pacate abia traiesc de pe o zi pe alta iar daca vreau sa mai achizitionez ceva pt casa fac credit sau cumpar in rate...........rau am ajuns
cu facultate, master si alte cursuri de specialityte/.
salariile sunt niste gunoaie in romania....muncesti de mori si nu castigi nimic...oricum singurul vinovat e poporul roman...care se lasa platit prost...nu inteleg de ce se plang toti....cand nu fac nimic sa indrepte situatia...eu mam saturat sa vad cum se negociaza un salariu...adica se accepta orice salariu propus de angajator...
romanii ar trebui sa se trezeasca la realitate...pana si imnul nostru ne e predestinat....sincer mam saturat sa vad aceleasi persoane corupte care ne conduc...nepotismul...tot...dar ai cu cine vorbi?nu
am citit mult la viata mea...singurii vinovati sunt educatorii,dascalii...nu au educat poporul cum trebuia....si de aici se poate dezvolta:((

Alte discuții în legătură

Oug 58/28.06.2010-tichete de masa irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Are cineva idee cum se procedeaza? Iteleg ca se considera venit de natura salariala?Se tece pe stat suma? Mersi! (vezi toată discuția)
Admitere master si barou Coici Coici Buna ziua, Sper sa fi nimerit bine cu postarea mea! Am si eu o intrebare, va rog. Anul acesta termin Facultatea de Drept din cadrul unei universitati ... (vezi toată discuția)
Sunt trista... Coici Coici Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca ... (vezi toată discuția)