avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate SALARIILE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

SALARIILE

Fiecare om primeste un salar convenabil sau neconvenabil.
Ce faceti cu salalariul pe care le primiti?
Il cheltuiti repede sau faceti depuneri la banci?
Sau ...

Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:01, 13 Ianuarie 2008
Ce masini luxoase/vile si alte alea! Pentru marea majoritate dintre noi daca s-a spart pantoful sau a picat un dinte, este o chestiune de mare lux - ce sa mai discutam de trai decent si alte baliverne ( sa traiti bine ), etc
Lasa ca acest mod de viata nu este de la schimbarea guvernului incoace.....adica de la " Sa traiti bine ! " ....
De acord.Nu dati vina pe actualul guvern pentru halul in care au adus tara fostii guvernanti.
Pot sa optez si eu pt. un salariul mai bun pe care nu il poate primi, doar oamenii care au 3 facultati?
Eu o sa termin doar prima facultate.
:)))))))))
Dar sincer spus, nu cred ca am sanse bune aici in Romania.

Alte discuții în legătură

Oug 58/28.06.2010-tichete de masa irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Are cineva idee cum se procedeaza? Iteleg ca se considera venit de natura salariala?Se tece pe stat suma? Mersi! (vezi toată discuția)
Admitere master si barou Coici Coici Buna ziua, Sper sa fi nimerit bine cu postarea mea! Am si eu o intrebare, va rog. Anul acesta termin Facultatea de Drept din cadrul unei universitati ... (vezi toată discuția)
Sunt trista... Coici Coici Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca ... (vezi toată discuția)