am sa va relatez exact ce pune judecatoria pe site
.,,Respinge ca neîntemeiată cererea de repunere pe rol a cauzei . Cu apel odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 02.07.2013 ,,
,,Respinge ca neîntemeiată cererea de repunere pe rol a cauzei . Cu apel odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 02.07.2013 ,,
Dupa acum am spus , acum o saptamana am vazut aceste rezolutii. Eu am domiciliul in strainatate de f.multi ani
S-a repus pe rol pentru perimare. Este o sancţiune care intervine pentru lasarea in nelucrare a procesului din motive imputabile părţii.
Ce obiect a avut, mai exact, această din urmă cauză?
cerere de contestare a recunoasterii de paternitate si constatarea nulitatii absolute a Declaratiei autentice de recunoastere de paternitate in baza hotararii definitive si irevocabile in care paratul a fost exclus de la paternitate (in urma efectuarii celor trei probe stiintifice :de sange, HLA si expertiza ADN vizata de Comisia Superioara de Medicina Legala)
Mentionez ca nu mi s-a comunicat in nici un moment dreptul la apel
De regulă ...pricep multe din vorbe puţine. Adică, oricât de nespecific (nejuridic) s-ar exprima cineva, tot reuşesc să-mi dau seama despre ce fel de acţiune vorbeşte.
Cu toate acestea, în materie de filiaţie, un singur cuvânt dacă aş încerca să adaug...de la mine, crezând că l-aţi omis din rapiditatea scrierii, mă poate duce în ...altă acţiune.
De aceea, vă întreb: atunci când aţi spus că spre uimirea dvs. s-a respins actiunea in contestarea paternitatii, vă refereaţi la acestă din urmă acţiune - de "contestarea a recunoasterii de paternitate"?
Fiindcă atunci am eu o uimire. Dacă s-a respins, atunci NU mai avea ce să caute pe rol la judecătorie.
Cred mai degrabă că dvs. să fi luat drept respingere a ACTIUNII (a cererii introductive, a pretenţiei concrete pe care aţi formulat-o instanţei) ceea ce era doar o respingere a cererii de ...repunere pe rol după suspendare. (cu totul altceva)
Ce fac eu aici seamană a ...ghicit în frunze de ceai (deşi "ghicitul" acesta are în spate o vastă ...bibliotecă). Şi, din păcate... ghicesc (corelez puţina infomaţie) destul de bine.
Asta ar însemna că NU vi s-a respins INCĂ acţiunea în contestarea recunoaşterii de paternitate, dar ...nici mult nu mai e. :( Fiindcă aţi cam uitat de ea.
Avocat n-aţi avut?
Cine formula cereile de repunere pe rol? Dvs. Asta inseamna ca ştiaţi de suspendare. Pentru ce motiv a o fost suspendată cauza?