avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie suspendare permis (dosar penal)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie suspendare permis (dosar penal)

Buna ziua. Am fost depisat cu o alcoolemie de 0,43 in urma aparatului etilotest. Mi s-a suspendat permisul si am fost la IML pentru recoltarea probelor biologice, la care nu am primit un rezultat. Am dreptul sa fac contestatie si sa-mi recuperez permisul pana se rezolva cazul? Stiu ca am 15 zile la dispozitie sa fac contestatie dar aceasta se poate face si in cazul in care potentiala pedeapsa este penala?
Eu va spun ca procurorul nu o sa va prelungeasca dreptul de circulatie avand in vedere ca dovada este fara drept de circulatie, dar dvs aveti dreptul sa incercati.
Dacă nu exista dovada nu are ce sa prelungească.

Poate cere însă chiar dacă nu a avut pana acum.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Dacă nu exista dovada nu are ce sa prelungească.

Poate cere însă chiar dacă nu a avut pana acum.

Despre acest aspect am nevoie de informatii. Am citit despre alte persoane aflate intr-o situatie similara ca a mea ca au facut o cerere la procuror de obtinere dovada de circulatie chiar daca initial dovada era fara drept de circulatie. Si marea majoritate au pimit acea dovada. Asadar repet, ce pot face in situatia actuala?
Depuneti cerere la procuror sau nu faceti nimic in legatura cu acest aspect, rezultatul eu vi l-am spus, dar e dreptul dvs sa incercati.
am condus o masina cu numere provizorii expirate,dar masina era inmatriculata avand numerele negre in masina si certificatul cu intentia de a le monta la un service apropiat,ma oprit politia si mia facut dosar penal pt k am condus o masina neinmatriculata pe drumurile publice desi masina era inmatriculata,am.mare nevoie de ajutor in acest caz.ma poate ajuta cineva in acest caz cu un raspuns?este vorba despre o mare eroare,eu stiind k masina este inmatriculata si necunoscand legea am.luat-o logic k nu are ce sa se intample.cred totusi k.se putea trece cu vedere avand in vedere k aveam actele si numerele la mine
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
ozzy1998, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcolului bobo19189 bobo19189 mia fost retinu permisu avand o alcolemie de 0.47 in aer expirat si rezultatele de l a sange fiind 0.85 mia fost data dovada fara drept de circulatie si deja ... (vezi toată discuția)
Daca am avut alcoolemie in aerul expirat peste 0,6 ionuts1982 ionuts1982 pot sa fac o cerere pt a putea conduce pana la calcularea alcoolemiei in sange? (vezi toată discuția)