avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie suspendare permis (dosar penal)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie suspendare permis (dosar penal)

Buna ziua. Am fost depisat cu o alcoolemie de 0,43 in urma aparatului etilotest. Mi s-a suspendat permisul si am fost la IML pentru recoltarea probelor biologice, la care nu am primit un rezultat. Am dreptul sa fac contestatie si sa-mi recuperez permisul pana se rezolva cazul? Stiu ca am 15 zile la dispozitie sa fac contestatie dar aceasta se poate face si in cazul in care potentiala pedeapsa este penala?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va exercitati aparare in sensul celor sustinute de dvs aici pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcolului bobo19189 bobo19189 mia fost retinu permisu avand o alcolemie de 0.47 in aer expirat si rezultatele de l a sange fiind 0.85 mia fost data dovada fara drept de circulatie si deja ... (vezi toată discuția)
Daca am avut alcoolemie in aerul expirat peste 0,6 ionuts1982 ionuts1982 pot sa fac o cerere pt a putea conduce pana la calcularea alcoolemiei in sange? (vezi toată discuția)