Am vrut sa nu va raspund, dar trebuia! Fiecare fraza a dvs seamana la indigo cu ce spune sotul meu pe care am intentionat sa il parasesc de n ori. Avem un copil.
1) Spuneti ca va comportati exemplar. Ca va gatiti mancarea singur. Ca va spalati hainele singur. Insa aveti si doi copii, v-a venit vreodata in minte ca trebuie sa le gatiti poate o masa pe zi si lor (zilnic)? Dar sa le puneti haine si dvs zilnic la spalat? Nu doar pentru dvs trebuie sa faceti lucruri, ci si pentru copiii dvs.....
Nu de alta, dar in momentul conceperii copiilor ati fost acolo amandoi cu drepturi egale. Deci si atributiile de dupa nastere trebuie sa fie egale. Inclusiv maturatul in casa. Vasele, rufele la spalat, temele, bolile, prospectele de medicamente, noptile nedormite si totul!! Daca duceti bani in casa, nu inseamna ca vi se cuvine totul si ca sotia trebuie sa fie sluga dvs!
2) Spuneti ca nu vi se ofera sex. De cate ori ati INLOCUIT-O (nu ajutat-o) seara pe sotia dvs cu copiii (hranit, schimbat, baie, hranit, spus povesti, stat langa ei pana adorm, mofturi, probleme, boli, etc)???
Sa faceti dvs toate astea in locul ei! Iar pe ea sa o trimiteti sa faca o baie, sa isi ia o pauza si sa isi menajeze fortele, ca sa si le poata mai tarziu consuma cu dvs intr-o partide de amor?
Probabil ca o data pe luna. Asa face si sotul meu. Trebuie sa va spun ca il doresc pe sotul meu. Mult. Il doresc in fiecare seara si visez la serile de demult!
Insa sa cresti un copil si sa tii casa, in acelasi timp in care ai si un job, este extrem de greu. Mai ales daca faci totul singura. Am si eu PFA, lucrez de acasa in paralel cu totul si stiu cat de greu este....Seara, ai chef de sex. Dar nu mai ai energia necesara dupa toata treaba prin casa, dupa munca de acasa cu clienti dificili.... sa mai faci baie, sa te epilezi, sa iti aranjezi parul, sa te imbraci in ceva sexy si sa iti iei zambetul pe buze.
3) Sustineti ca faceti totul exemplar, insa spuneti
Ea a fost, poate inca este pe indemnizatie de crestere copil, chiar daca micutul are 5 ani (caz de boala).
"poate inca este?"
Serios? Aveti un copilas de 5 ani cu probleme de sanatate iar dvs nu aveti habar daca are sotia sau nu indemnizatie copil pe motiv de boala? Eu cred ca nu sunteti in totalitate sincer cu tot ce spuneti. Daca nu aveti habar de acest lucru extrem de important, mai mult ca sigur sunteti destul de absent din viata familiei dvs, contrar cu ceea ce sustineti.
4) Pot sa va asigur ca sotia dvs inca va doreste fizic. Intreg acest comportament al ei (inclusiv separarea si plecarea de acasa, fara a face pasul definitiv care este divortul) este afisat doar cu scopul ca sa va faca sa suferiti, sa va dati seama ca nu faceti ceea ce trebuie pentru familie. Ceea ce se asteapta de la dvs. Iar faptul ca nu a intentat divort dovedeste faptul ca inca are sperante sa vedeti cat greseti si ca spera sa va indreptati. Credeti-ma, vorbesc din experienta!
5) In final, nu voi insista. Va voi scrie, dincolo de aspectele legale, doar niste intrebari la care sa va raspundeti singur, sincer, nici macar nu trebuie sa faceti raspunsul public. Aceste intrebari va vor ajuta sa va dati seama unde gresiti in relatia cu familia dvs!
Intrebarile:
- Cand ati lasat treburile firmei ultima data in favoarea unei jumatati de ora cu sotia?
- Cate ore sunteti plecat zilnic de acasa - in timp ce sotia dvs vede de casa, creste singura doi copii si mai si munceste?
- Lipsiti de acasa/gradinita/scoala de la momentele importante ale copiilor?
- Seara, cand sunt atatea de facut prin casa, dvs ce faceti? Priviti un film, pentru ca meritati ca ati lucrat? Vorbiti pe chat? Faceti baie si va relaxati? Nu asta ar trebui sa faca un tata a doi copii si sot.
- Cand v-ati scos ultima data familia in oras?
- Cand ati trimis-o dvs pe sotie la baie si relaxare si sa faceti singur treaba prin casa si cea legata de copii?
- Cand v-ati facut timp ultima data macar 5 minute sa o intrebati pe sotie ce a visat in ziua respectiva? Cu ce probleme s-a confruntat? Ce viseaza?
- Cand ati ajutat ultima data la curatenia ZILNICA a casei?
- Daca incearca sa va spuna ceva, ii vorbiti urat? Ii spuneti sa plece ca va bate la cap? Ca e cicalitoare??
- Cand i-ati facut ultima data o surpriza? O multumire pentru simplul fapt ca va creste copiii?
- Stiti macar ca si ea isi doreste viata de mai demult? Isi doreste cariera si libertatea financiara?
- Aveti idee ca isi doreste si ea sa iasa din nebunia cresterii copiilor, singura sau cu prietene, macar o data pe saptamana in oras? La un film, la un suc, o bautura, orice. La fel ca baietii.
- De curiozitate, cate ore sunteti absent zilnic de acasa? (stiu, trebuie sa faceti bani pentru familie, eternul cliseu, dar...cate ore?)
- Preferati sa mergeti undeva cu familia? Sau de fapt mai bine cu prietenii, cu partenerii de afaceri?
- Va asigur ca daca si-a gasit un angajat cu care vorbeste, doar vorbeste si atat. Un barbat care insala, face sex. O femeie, mama si sotie care insala, nu face sex! Doar cauta pe cineva care sa ii asculte problemele si ingrijorarile. Cu doi copii pe cap, ma indoiesc ca mai are chef si timp pentru a face sex....
- Daca ar fi sa spuneti ce e mai important pentru dvs, ce ar fi lucrul acela? Familia sau afacerea? Fiti sicner!!!
- V-a parasit pentru ca a ajuns la capatul puterilor sa va explice ce faceti gresit si spera ca va veti da singur seama. NU mai are putere sa lupte. Dvs chiar doriti sa treaca copiii dvs prin asa ceva?
Va doresc multa sinceritate si sa renuntati la orgoliul masculin si sa faceti ce trebuie! Succes!
PS: Si sa stiti ca intr-adevar nu doar sexul conteaza intr-o casnicie, daca asta credeti, imi pare rau sa v-o spun dar veti ajunge la o varsta in care sexul va trece pe locul doi din cauza neputintei fizice si atunci ce veti face?