Buna ziua! Am o problema ciudata referitoare la Asociatia de proprietari si RAJA , dupa cum am scris si in titlu. Toata istoria a inceput cand am cumparat o mansarda intr-un bloc de 4 etaje. Asta s-a intamplat in 22 oct 2007. Constructia fiind noua notarul nu a cerut la semnarea actelor o hartie de la Asocie cum ca apartamentul nu are datorii asa cum se face in cazul vanzarii de apartamente. La prima afisare a intretinerii am vazut pe lista ca datoare la intretinere societatea de la care am cumparat apartamentul cu suma de 900 RON si asa am mers in continuare. Dupa cate va luni bune (6-7 luni) administratora mi-a spus ca suma aia de plata este de fapt a noastra, cele 6 apartamente si garsoniere care suntem la ultimul nivel pentyru ca in contractul de vanare - cumparare scrie ca am preluat apartamentul cu tot cu datorii ( dar nu s-a deranjat nimeni sa ma anunte si pe mine) . Nu am fost informata oficial de nimic si in continuare dupa 2 ani de cand platesc intretinerea, datoria la intretinere apare pe numele societatii care a construit mansarda. Aceasta asociatie nu are un fond de reparatii, un fond de rulment....! Ieri am gasit un anunt in care suntem informati ca daca pana pe 24.08.2009 nu ne achitam datoriile mai mari de 2 luni la intretinere vom fi dati in judecata de RAJA si de Asociatia de proprietari. Mentionez ca eu personal nu am datorii la intretinere. Cum sa rezolv aceasta problema din punct de vedere juridic. Va rog mult dati-mi un raspuns pentru ca nu mai stiu ce sa fac. Nu ma mai pot gandi la altceva.
:Eu am o autorizatie de constructie, un act de proprietate, acordul Primariei, al proprietarilor de sub mine..... Imi este greu sa cred ca este ilegala. In primul rand a existat o autorizatie de constructie :closedtopic::closedtopic
Am apelat la acest site pentru niste informatii nu sa imi spuna cineva sa ma documentez. Daca nu cunoasteti situatii nu mai incercati sa dati asemenea sfaturi. Pastrati-le pentru Dv.
am spus destul de clar..este o constructie ilegala...imi pare rau ca nu v a convenit raspunsul.pe viitor nu l mai cititi
Au mai existat teme din acestea..pe forum..incercati totusi sa va documentati si singura..
Problema mea nu era daca este o constructie legala sau nu. Am vrut sa fiu amabila si sa dau un raspuns la acest lucru sa nu par dezinteresata. Problema mea era cu totul alta asa ca uitati acest subiect. Va multumesc