avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... remedii efective alienare parentala evidenta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

remedii efective alienare parentala evidenta

Citeam undeva ca singura sansa reala a parintelui alienat esta ca, pe parcursul procedurii de executare silita, parintele alienator sa isi epuizeze proprile-i resurse de bani, timp si energie si, astfel, sa cedeze si sa renunte la comportamentul alienator.

Si asta pentru ca se stie ca executarea silita nu ofera solutii concrete de acces imediat la copil sau solutii concrete de remediere a relatiei disfunctionale existente intre copil si parintele alienat.

Exista vreun user care e la curent cu unele solutii ce au dat rezultate cand ai de a face cu parinte alienator obsedat de distrugerea relatiai dintre celalalt parinte si copil?
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2016
againstPAS, utilizator
Minorul nu va ajunge probabil niciodata la consiliere, tocmai pentru ca mama stie ca daca se va ajunge la o evaluare corecta se va descoperi abuzul ei. Si apoi probabil va scrie pe forumuri ce monstru e tata ca vrea sa duca copilul la consiliere.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2016
againstPAS, utilizator
pentru ca psihologii sunt toti cumparati de tata. Exceptie facand aia care sunt de accord cu ea, dupa ce da banutul, fara sa informeze celalalt parinte despre consilierea sau evaluarea copilului.
A fost chiar un caz in care psihologul a informat curtea ca avocatul mamei a venit si I-a oferit bani pentru un raport favorabil ei.....
Pentru a nu se isca neintelegeri,ne referim strict la cazurile de alienare parentala.

E credinta mea insa ca in ceea ce priveste alienarea parentala lucrurile se vor schimba dupa ce primii alienatori vor ajunge la puscarie. Si mai e atat de putin pana acolo......la cat am asteptat....
Ce proiecte frumoase, izvor de dragoste, aveti! Dar pentru autor, adica pentru tata, cum va fi? Va cadea acel copil intr-o dragoste eterna fata de cel care i-a bagat mama in puscarie. Cat de mult va va iubi, cat de mult isi va dori prezenta dvs. Cum va creste si ajuns la maturitate va va spune: Iubitul meu tata, iti multumesc din suflet ca mi-ai dovedit iubirea si grija parinteasca bagand-o pe mama in puscarie. Succesul e garantat. Transformati mama in victima. Va veti aplauda intre voi cu toate numele celebre care alcatuiesc celebra organizatie si veti genera nu respingerea copilului, ci ura copilului.
Am o intrebarea: alienarea, adica indepartarea copilului de celalalt parinte, se aplica si "parintelui" care a plecat inainte de a se naste copilul? El tot asa a fost "indepartat" de mama dintr-o relatie care nu a existat niciodata? Asa mai simplu: Eu te-am izgonit din casa in care tu n-ai locuit niciodata?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2016
proastasatului, utilizator
When a scris:
"E credinta mea insa ca in ceea ce priveste alienarea parentala lucrurile se vor schimba dupa ce primii alienatori vor ajunge la puscarie. Si mai e atat de putin pana acolo......la cat am asteptat...."

O sa cam aveți de așteptat, întâi intra la pușcărie parintii care din rea credință nu plătesc pensie și își ascund veniturile reale.
Dacă parintii nu se înțeleg în ce îl privește pe copil, sunt liberi sa se adreseze instantei.
(art 486).
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2016
gi-jane2, moderator
Atunci draga moderator scrieti frumos cum fac si alti useri ca nu se prea intelege:
@when .....
@ ....
Dar apropo, o postare care sa aduca si added value la ce am postat eu aveti? Sau e despre cum intra tatii in puscarie?

Alte discuții în legătură

Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)
Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)
Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)