Am o nelamurire. De cateva luni nu se mai furnizeaza gaz metan din cauza datoriilor. Eu nu am datorii, insa sunt nevoit sa folosesc butelie. De aceea, va intreb, nu pot actiona in justitie asociatia de locatari sau distribuitorul de gaz pentru nerespectarea contractului? Eu am contract cu ei de prestari servicii...Eu mi-am respectat prevederile contractuale, ei nu.
@alex_blue
Din exprimarea dvs. s-a inteles cu totul altceva! :)
E corect ce spuneti dvs. dar si de aveati gaz plateati mai putin?(Cu exceptia efortului fizic bineinteles:) )
@y
Buna dimineata! N-am citat pe nimeni!
Si tot nu ne-ati oferit pana acum decat... argumente beletristice si posturi apozitionale!
("le tot solicita restului userilor " :D)
Cum este alex 1955,vedeti unde duce graba?
Experienta si multe alte calitati ,au fost probate de elga care a precizat "rabdare",
care a dat roade prin raspunsul titularului.
ptr alex_blue statutul asociatiei de locatari,il puteti parcurge pe forum sau google.
In situatia expusa de platitor la zi a obligatiilor ,dar in imposibilitate de beneficiere utilitati,in calitatea de proprietar puteti formula contestatie la lista de plata a intretinerii in termen de 10 zile de la afisare,adresata presedintelui care are obligatia sa va raspunda in termen de 7 zile
Total pe langa subiect.Omul nu contesta lista de cheltuieli!
alex_blue
Din pacate asta este mostenirea comunista.Toti la gramada.In contractul cu furnizorul este prevazuta o anumita perioada de timp de plata,in caz contrar se suspenda furnizarea.Aici nu ai ce comenta.Asociatia trebuia sa fie mai pe faza cum se zice sa nu se inchida gazul din cauza restantelor.Se putea plati gazul si lasat altceva mai la urma unde sunt mai permisivi.Cu separarea nu stiu unde stati dar in Cluj in 2 saptamani se poate rezolva.In legatura cu costurile daca aveti deja alti vecini separati,cuplarea la coloana nu ar trebui sa coste mult deoarece cu cat se cupleaza mai multi suma scade.Daca asociatia e asa de delasatoare ,ar trebui sa va ganditi sa va separati si sa va puneti centrala individuala(chiar daca sunt niste costuri)deoarece vine iarna si nu va puteti astepta numai la probleme.
chiar asa, alex1955 ? in cluj in doua saptamini aveti gazul pe teava la aragaz ? rapizi mai sint nemtii astia :) mai ales ca sinteti si ardeleni (recunoscuti ca se misca mult mai incet decit muntenii), lucrarea ar trebui sa dureze mai mult decit la bucuresti, cel putin teoretic :D
la bucuresti numai pina iese aprobarea dureaza 10-14 zile. dupa aia pina se gaseste firma care sa faca lucrarea, pina o executa, pina o verifica dpdv tehnic si pina are fiecare toate aprobarile si adeverintele de la investitorii initiali ai coloanei de separare a gazului, trec minim 2 luni.
oricum, nu are rost sa va zbateti prea tare cu instanta, ca nu faceti altceva decit sa va pierdeti banii si timpul degeaba si sa va incarcati inutil de nervi. solutia cu separarea gazelor si contractul individual cu e-on este solutia ideala in situatia dvs, chiar daca este destul de costisitoare, mai ales avind in vedere si criza financiara existenta.
multa bafta ! si gaz pe teava cit mai rapid! ;)