AVLIL a scris:
Tocmai din cauza unei astfel de mentalitati aflate in trecut cred ca e greu sa se legalizeze si prostitutia si altele... nu suntem pregatiti iar legislatia noastra e depasita si ea...
Eu as incrimina penal pe cei care se dedau la astfel de discriminari si se uita ihn cearsafurile oamenilor sa vada sexul celui cu care ei dorm...
Acest gen de voaiorism nu e de condamnat, nu? Ca e spre binele societatii, cica? Adica se indreapta spre a limita cine cu cine sa se iubeasca...
E ok un vibrator, insa nu e ok un alt om ca vecinului nu-i place sexul lui, inaltimea, freza etc.
Da, deci cum spuneam: vreau si prostitutie si droguri usoare, dar nu se poate la noi. Ne depaseste.
@AVLIL, V-as adresa o intrebare simpla: facand abstractie de mecanismul natural al perpetuarii speciei – cum oricum ne confruntam cu suprapopularea – si discutand de normal si anomia la care faceam referire in postul anterior, ce considerati a fi normal ca relatie sexuala umana: heterosexualitatea sau homosexualitatea?
Si daca ati raspuns la aceasta intrabare si cunoasteti fundamentarile teoriilor nature vs. nurture (natura vs. conditionare sociala) si stiti ca nu avem raspuns la intrebarea daca homosexualitatea este determinata genetic sau este conditionata social, credeti ca este in regula ca cei care fac parte din minoritatea homosexuala sa-si manifeste sexualitatea in public in fata copilului Dvs (eu ma gandesc la al meu), oferindu-I un model alternativ la care altminteri nici nu s-ar fi gandit?
Din fericire nu mai suntem pe vremea grecilor antici, cand homosexualitatea era oarecum fortata, un ritual de trecere, deci a devenit – cu cateva exceptii- o manifestare de vointa (in privinta asumarii starii si modului in care intelege individul sa se confrunte cu ea). Nu ma intelegeti gresit. Nu am nimic cu ei atata timp cat nu-si afiseaza nanifestarile sexuale in fata copilului meu. Caci la capatul oricarui studiu stiintific pe aceasta tema, veti gasi invariabil cam aceasta concluzie: “Perhaps there is no one answer, that sexual orientation, whether homosexual or heterosexual; gay, straight, lesbian, or bisexual, all are a cause of a complex interaction between environmental, cognitive, and anatomical factors,
shaping the individual at an early age. “
Extrapoland, ajungem la tema topicului si la ideea ca anomia prin revalorizare si acceptarea acestor modele ca fiind“normale” scad presiunea sociala si induc anomia si apoi stereotipia…”contranaturala”.
:tomato:
Oops. :)