avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... UNBR dat in judecata
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

UNBR dat in judecata

eu am formulat deja doua actiuni care se afla pe rolul Judecatoriei sector 5 Bucuresti

daca aveti pareri, opinii,,,impresii le astept
Cel mai recent răspuns: Andrei Radulescu , Consilier juridic 16:10, 22 Decembrie 2009
eu trebuia sa scriu ceva..ca sa fie bine lucrurile care ma interesau pe mine
iar din cunoastintele mele sunt capete de cerere, pt ca atunci cand ceri proba cu expertiza te intreba teza probatorie, iar daca eu nu am cerut de la bun inceput nu o sa admita
Si eu voi introduce o actiune in contencios admin , iar unul dintre capetele de cerere va fi si recorectarea lucrarii mele la disciplina dr proc pen, la care mi-a dat 4.25.
Ar fi bine sa semnam mai multi actiunea in contencios, ca sa nu ne angajam fiecare avocat, ci doar unul singur pt toti, tinand cont de faptul ca unii nu locuiesc in Bucuresti.
Eu sunt dispusa sa ma alatur voua, cei care vreti sa introduceti actiunea in contencios si repet, sa introducem o singura actiune, TREBUIE SA FIM UNITI!!!

Deocamdata asteptam raspunsul la plangerea prealabila, term de raspuns e de 30 de zile de la data introducerii, iar dupaceea, nemultumirea de raspunsul primit la plangere va fi un motiv intemeiat de introducere a actiunii in contencios!!!
Daca obtineti raspunsuri pozitive inseamna un pas important pt viitorul acestui examen nesimtit.
radulescua86 a scris:

eu trebuia sa scriu ceva..ca sa fie bine lucrurile care ma interesau pe mine

Stai asa ca nu vreau sa inteleg gresit. Lucrurile la care te referi sunt copia lucrarii si recorectarea, nu?

Pe de alta parte. eu as fi curioasa care e baza actiunii tale. Ok, ceri obtinerea unei copii a lucrarii si recorectarea, dar mai precis in baza carui drept, in baza caror articole din regulamentul de examen? Ca aici e problema... nimeni nu-ti admite nimic in instanta daca nu dovedesti ca dreptul pretins si exista...

Si stim cu totii ca regulamentul ala e o mare prostie...

P.S. Dau si eu in judecata UNBR-ul. Cati suntem pana acum? :)

Poti sa invoci chiar si numai un interes legitim, de ce atata inchistare intr-un regulament cu totul administrativ?

Alte discuții în legătură

"picat" la examen barou Pilu Pilu Buna seara, Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)
Admitere fara examen ContSters128473 ContSters128473 Stie cineva ce s-a hotarat la Congres in legatura cu admiterea fara examen pana la adoptarea proiectului de modificare a L. 51/1995. (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la baroul bucuresti andabej andabej Sau, mai bine zis, intrebari: 1. In calitate de consilier juridic definitiv cu peste 5 ani vechime pot intra in Barou ca avocat definitiv, dupa sustinerea ... (vezi toată discuția)