avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... UNBR dat in judecata
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

UNBR dat in judecata

eu am formulat deja doua actiuni care se afla pe rolul Judecatoriei sector 5 Bucuresti

daca aveti pareri, opinii,,,impresii le astept
Cel mai recent răspuns: Andrei Radulescu , Consilier juridic 16:10, 22 Decembrie 2009
AVLIL a scris:

Oameni buni! Sa nu va rada judele in fata, ca mi se face si mie rusinica putintel...
Daca tratati asa ca aici problema, de genul 4 capete din care unul nu-l mai stiu...
sau: ce parere aveti, desi nu v-am spus ce anume cer... atunci va fi de tot rasul in instanta, mai ca-mi vine sa vin sa vad ce si cum...

Atacati ori baremul, ori aratati ca lucrarea corespunde baremului si, in conformitate cu acesta, ar fi trebuit data nota de trecere.
Dar fara sa uitati despre ce vorbiti in cerere, ca nu prea dovediti veleitati de avocat in cazul asta... si nici n-o sa va asculte judele pana la capat!

Nu v-am vazut venind cu vreo idee pana acum
Ca sa fiu mai direct, daca nu aveti idei, daca nu acordati un minim de asistenta, nu cred ca aveti nici dvs veleitati de avocata....eu chiar cred ca voi reusi....iar in ceea ce va priveste inainte sa radeti de voi veniti cu idei si dupa aceea sa radeti de noi
buna tuturor. m-ar interesa foarte mult cand aveti termenele de judecata deoarece as vrea sa asist si eu. multumesc frumos.
04/11/2009 SENTINTA CIVILA NR. 7133 Admite excepţia necompetentei materiale a Judecătoriei Sectorului 5 Bucuresti. Declina competenta de solutionare a cauzei in favoarea Curtii de Apel Bucuresti-Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal. Cu recurs in 5 zile de la pronuntare. Soluţionare
28/10/2009 Admite cererea. Preschimbă termenul de judecată de la 02.12.2009 la 04.11.2009. Încheiere
radulescua86 a scris:

AVLIL a scris:

Oameni buni! Sa nu va rada judele in fata, ca mi se face si mie rusinica putintel...
Daca tratati asa ca aici problema, de genul 4 capete din care unul nu-l mai stiu...
sau: ce parere aveti, desi nu v-am spus ce anume cer... atunci va fi de tot rasul in instanta, mai ca-mi vine sa vin sa vad ce si cum...

Atacati ori baremul, ori aratati ca lucrarea corespunde baremului si, in conformitate cu acesta, ar fi trebuit data nota de trecere.
Dar fara sa uitati despre ce vorbiti in cerere, ca nu prea dovediti veleitati de avocat in cazul asta... si nici n-o sa va asculte judele pana la capat!

Nu v-am vazut venind cu vreo idee pana acum
Ca sa fiu mai direct, daca nu aveti idei, daca nu acordati un minim de asistenta, nu cred ca aveti nici dvs veleitati de avocata....eu chiar cred ca voi reusi....iar in ceea ce va priveste inainte sa radeti de voi veniti cu idei si dupa aceea sa radeti de noi

Mi se pare foarte ciudat acest raspuns. Idei clar erau in mesajul initial (si inca foarte bune, dupa parerea mea), asistenta nu va datoreaza nimeni, iar calitatea de a fi un bun avocat nu se judeca dupa asta, ci tocmai dupa modul si calitatea prestatiei. Nu stiu in ce masura asta se poate vedea calitatea pe un forum, dar cu siguranta o asemenea judecata de valoare ar fi necesitat sa va uitati mai intai pe mult mai multe raspunsuri ale persoanei despre care vorbiti.
Inchei acest mesaj offtopic rugandu-va sa mentineti discutia la subiectul ei initial, iar nu la persoanele care participa in ea.
Imi cer scuze daca v-ati simtit atacat, nu asta a fost intentia mea. Intentia a fost aceea sa va ajut pentru a mentine o anumita prestanta in fata judelui, fara de care...
Inaginati-va ca judele va invita sa clarificati punctul 3 din cererea dv., ii spuneti ca ati uitat? :O

Nu v-am luat nici in balon si nici in ras si am incercat sa va fiu de ajutor in limita faptului ca... nu cunosc inca nici macar capetele de cerere, dupa 3 pagini de discutii!
Nu vad ce sa va spun altceva decat sfaturi generale.
Dealtfel, v-am si spus pe ce anume sa va axati cererile: pe barem! Ca o cerere buna face jumatate din dosar!
Nu este avocatesc sa uiti ce ai cerut, sa nu mai retii probele propuse, sa nu accepti alte argumente macar de dragul dezbaterii, asta e!
Este insa evident ca fiecare are stilul sau si poate ca ma insel grosolan cu privire la asta, evident!

V-as ajuta si mai concret, insa nu stiu amanunte! Poate reveniti.

:offtopic: Va rog sa nu mai citati mesajul imediat anterior, este inutil si incarca topicul cu repetari inutile, descurajand multi useri sa termine de citit. Va ajuta sa-l mentineti cat mai simplu de parcurs.
Multumesc pentru intelegere.

Alte discuții în legătură

"picat" la examen barou Pilu Pilu Buna seara, Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)
Admitere fara examen ContSters128473 ContSters128473 Stie cineva ce s-a hotarat la Congres in legatura cu admiterea fara examen pana la adoptarea proiectului de modificare a L. 51/1995. (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la baroul bucuresti andabej andabej Sau, mai bine zis, intrebari: 1. In calitate de consilier juridic definitiv cu peste 5 ani vechime pot intra in Barou ca avocat definitiv, dupa sustinerea ... (vezi toată discuția)