radulescua86 a scris:
AVLIL a scris:
Oameni buni! Sa nu va rada judele in fata, ca mi se face si mie rusinica putintel...
Daca tratati asa ca aici problema, de genul 4 capete din care unul nu-l mai stiu...
sau: ce parere aveti, desi nu v-am spus ce anume cer... atunci va fi de tot rasul in instanta, mai ca-mi vine sa vin sa vad ce si cum...
Atacati ori baremul, ori aratati ca lucrarea corespunde baremului si, in conformitate cu acesta, ar fi trebuit data nota de trecere.
Dar fara sa uitati despre ce vorbiti in cerere, ca nu prea dovediti veleitati de avocat in cazul asta... si nici n-o sa va asculte judele pana la capat!
Nu v-am vazut venind cu vreo idee pana acum
Ca sa fiu mai direct, daca nu aveti idei, daca nu acordati un minim de asistenta, nu cred ca aveti nici dvs veleitati de avocata....eu chiar cred ca voi reusi....iar in ceea ce va priveste inainte sa radeti de voi veniti cu idei si dupa aceea sa radeti de noi
Mi se pare foarte ciudat acest raspuns. Idei clar erau in mesajul initial (si inca foarte bune, dupa parerea mea), asistenta nu va datoreaza nimeni, iar calitatea de a fi un bun avocat nu se judeca dupa asta, ci tocmai dupa modul si calitatea prestatiei. Nu stiu in ce masura asta se poate vedea calitatea pe un forum, dar cu siguranta o asemenea judecata de valoare ar fi necesitat sa va uitati mai intai pe mult mai multe raspunsuri ale persoanei despre care vorbiti.
Inchei acest mesaj offtopic rugandu-va sa mentineti discutia la subiectul ei initial, iar nu la persoanele care participa in ea.