avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Va convinge campania electorala?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Va convinge campania electorala?

Cat de mult conteaza campania electorala?
Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. a merge la vot?
Cineva poate sta la semafor si ridicand privirea la un banner cu un candidat poate fi convins sa il voteze?
Cine se uita la televizor la emisiunile electorale?
Oare o sacosa cu faina si ulei mai inseamna ceva? Sau n-a insemnat niciodata? Sau batranica plina de recunostinta nu uita ca are sapca de la Partidul...? Ceilalti nu i-au dat nimic...
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:52, 27 Octombrie 2009
1) Este o confuzie datorata editarii
2) Raspunsul dvs. este o confirmare la ce am spus eu. Este vorba de separatia puterilor in stat. La noi intr- adevar nu- i prea clara notiunea. Poate ca si eu am gresit folosind expresia " gestioneaza". Nu- i un termen pe care sa- l folosesti extrapolat.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
marius cioca, utilizator
am o mare surpriza ptr cativa dintre dvs toate partidele ofera mita electorala , dar lucrul acesta sunt convins ca-l stiti , numai ce nu a sesizat nimeni este ca de obicei cel ce primeste un kg de faina de la un anumit partid , primeste si de la celelalte partide si va garantez ca nu este aproape nimeni sa refuze ceva pe considerente politice ca am primit de la x si numai primesc de la y

asa ca faza cu mita electorala numai in mintea partidelor cred ca exista , ei cred ca daca dau , oameni ii si voteaza
va spun eu oameni voteaza fiindca asa considera ei de cuvinta , nu ca au primit un kg de faina de la un partid sau altul , bine aici nu vorbesc de cateva locuri in care se dau sume imense de bani fiindca interesul este intradevar foarte mare (cel imobiliar de ex) si in general acest lucru se intampla pe la alegerile locale , dar de aici si pana la a crede ca ptr un kg de faina . o sapcuta sau pix , romani ii voteaza este o diferenta foarte mare

iar ptr acei care au spus ca ar fii bine ca numai oameni cu anumita pregatire ar trebui sa voteze
eu unul cred ca ptr mine si ptr marea majoritate mult mai periculos este ca dumnelor sa mearga la vot , decat cei fara prea multa scoala

doamna gabriela pintea a fost o doamna in adevaratul sens al cuvantului prin raspunsurile pe care le dat

si ptr a raspunde intrebari pe care a pus-o initiatoarea acestui subiect

nu cred ca ne convinge cu nimik pe cei mai multi dintre noi , cei care merg la vot merg din considerente morale fiindca tara trebuie guvernata , de aceia majoritatea celor care voteaza sunt oameni trecuti de o anumita varsta

iar campanile astea cu tot felul de dezbateri televizate , manifestarii de tot felul inca in romania nu prind pentru ca aici mai sunt oameni foarte destepti , oameni care au invatat cand in romania inca se invata ceva , nu stiu ce o sa fie peste cativa ani cand o sa se ridice generatia coca -cola , fast food , deocamdata romanii sunt manipulati mai greu (dar stati linistiti suntem pe drumul cel bun )

inca deocamdata nu se poate schimba parerea oamenilor intro emisiune televizata sau in urma unui miting electoral

din 1990 incoace romani au vot numai de suparare si de aceia au tot fost schimbati uni cu alti , nu ca au facut nu stiu ce fel de campanie electorala sau ca au dat nu stiu cate pachete

dar peste cativa vom ajunge la nivelul de incultura din vest si atunci vor conta si campaniile electorale , deocamndata nu
ricu a scris:

1)...iar ptr acei care au spus ca ar fii bine ca numai oameni cu anumita pregatire ar trebui sa voteze
eu unul cred ca ptr mine si ptr marea majoritate mult mai periculos este ca dumnelor sa mearga la vot , decat cei fara prea multa scoala

1)...romanii sunt manipulati mai greu ...
insa deocamdata nu se poate schimba parerea oamenilor intro emisiune televizata sau in urma unui miting electoral

3) din 1990 incoace romani au vot numai de suparare si de aceia au tot fost schimbati uni cu alti , nu ca au facut nu stiu ce fel de campanie electorala sau ca au dat nu stiu cate pachete.

1) =D>Va felicit ca acordati "prostimii" creditul pe care si eu sunt de acord ca- l merita. Totusi nu vad de ce trebuie sa trecem in extrema cealalta. Tot timpul trebuie sa negam o categorie intreaga?
2) Oricine poate fi manipulat suficient de mult ca sa nu mai conteze acel "mai putin ca altii". Dar aveti dreptate: romanii au trecut prin multe. Totusi se pare ca nu s- au imunizat. Nu va dati seama ce periculoasa poate fi o campanie foarte persuasiva si mai ales agresiva.
3) Pana acum s- a votat contra unei tabere. Acum sunt doua contra: contra Basescu sau contra parlamentari. Intrebare de 100 pct: in aceasta situatie manipularea are efect mai mare sau mai mic?

marius cioca, utilizator
3) Pana acum s- a votat contra unei tabere. Acum sunt doua contra: contra Basescu sau contra parlamentari. Intrebare de 100 pct: in aceasta situatie manipularea are efect mai mare sau mai mic?

am sa va raspund la intrebare in cazul domnului Traian Basescu nu este o manipulare ci mai degraba o constatare

sigur ca manipularea cu parlamentari este mai mare , credeti sa ma iertati ca pe domnul basescu il doare undeva de nr de parlamentari , daca da ar fii avut destul timp sa faca acest lucru

normal ca este o manipulare faza cu parlamentari , nu vedeti ca dintro data am uitat de legea unica , de greva magistratilor ,chiar si de pensii acum modificam nr de parlamentari
dar sa nu credeti ca peste 75% din populatia acestei tari nu i- si da seama de acest lucru
ContSters89128, utilizator

Alte discuții în legătură

Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Ati fost sau nu la vot ? freeanifer freeanifer Hai sa incercam un exercitiu . Daca moderatorii cred ca e inutil pot sterge acest topic. As dori ca utilizatorii sa raspunda in cadrul acestui topic numai ... (vezi toată discuția)