Cum spuneam, butonul ignore e minunat.
de ce nu=l folositi atunci? Ca vad ca va intoarceti iar si iar si iar desi chiar sunteti suspendata uneori cu zilele. de pe forum.
Referitor la ce se posteaza cred ca fiecare are in minte anumite situatii care sunt particulare.
Eu ma refer la normalitate iar aia este sa il informezi pe celalalt. cheltuielile copilului sunt mai mari sau mai mici in functie de luna. Poate in martie ii pun aparat si merge in tabara si atunci costurile sar pana la cer.
Poate eu sunt divortat si decid cu 2 saptamani inainte sa las totusi copilul in tabara si il anunt pe celalalt care imi spune ca nu are bani asa din scurt insa ca vede cum compenseaza luna viitoare. Sau poate el zice ca nu e de acord ca e prea mic si atunci nu plateste. Sau poate vrea celalalt sa il trimite in tabara si rezidentul spune PAS ca nu isi permite si atunci plateste celalalt.
e firesc sa existe comunicare si deschidere.
Nu ai cum sa platesti o tabara de care nu ai fost informat sau un curs de tenis de care ai aflat doar de la cunoscuti.
Deciziile se iau impreuna si se suporta impreuna. Le iei singur le suporti singur si nu te mai plangi pe forumuri de lipsa de cooperare.
Iar sfatul meu pentru Martonze e sa se apropie ea de normalitate indiferent de ce face celalalt. Actiunea ei va spune multe despre ea ca om.
Spuneti tatalui de tabara, costa atat de la data atat, ce parere ai? Eu l-as lasa pentru ca......motivele
Daca nu il implicati in viata copilului si nu sunteti corecta nu se va schimba nimic niciodata pentru copil. Iar daca procedati asa si celalalt va intoarce spatele atunci cinste dumneavoastra ca ati avut capul sus cand celalalt era cu el in fund.
Copilul nu e arma niciunei frustrari, ci intelege singur ce rol are fiecare dintre parinti si ii trateaza in consecinta.
Va bazati prea mult pentru ce intelege copilul si asta e motivul pentru care psihologii au inceput sa fie asaltati in special de adolescenti care nu au inteles si nu inteleg ce naiba li se intampla, de ce au atacuri de panica sau de ce aruncatul in fata masinii a devenit fantezia preferata.
Nu conteaza ca un parinte are dreptate si celalalt deloc, conteaza daca lui i-a fost bine sau nu. Si nu ii este atunci cand este pretext de scos ochii iar cand zic asta ma refer la ambele parti.
E nevoie de ani de zile de terapie pentru a recupera ceea ce dumneavoastra spuneti ca " intelege singur'
Si uneori, chiar faptul ca sa zicem ca intelege nu il scuteste de durerea acceptarii. Asa intelegem si ce se intampla cand murim dar asta nu inseamna ca nu suferim ca naiba cand pierdem pe cineva.