va sfatuiesc sa va inconjurati de oameni care isi cresc copii in mod firesc, invatandu-i sa fie independenti nu de parinti care paraziteaza existenta copiilor.
Sirul acuzelor continua. De aceea cea mai buna atitudine e ignore. Caini latra caravana trece.
Prezenta dumneavoastra acolo ruineaza rezultatul.
De la celebra expresie "prezenta mamei stanjeneste", am ajuns la "prezenta mamei ruineaza".
Buna ziua am dat, belea am capatat. Sa fugi mancand pamantul de astfel de analizatori/parinti.
Dar stai putin, tatal nu a fost informat despre tabara, habar nu are ca ii merge copilul acolo.
Si nici n-a apucat sa se semneze "taticul lui Vasilica". "Ii" merge, "ii" e, dincolo de "calitatea" exprimarii sunt exemple clare de incurajare a independentei copilului, de catre un adevarat proprietar de copil.
o impiedicati
fireste, cum altfel. Impiedicati, alienati, abuzati, nu faceti posibil ba chiar parazitati etc. hahaha
Zic ca o vorba dulce la dgaspc urmata de un proces de decadere al mamei s-ar impune.
La zid cu ea. Participa la tabara copii impreuna cu parinti. De neiertat.
Si cand te gandesti ca mai sunt locuri libere la balamuc.
Aloooo when, excursia e organizata in aceasta buna/proasta modalitate de scoala, nu de utilizatoare.
Dar nu cred ca asta sa va opreasca din "lupta". Puteti reclama profesoara, directoarea, inspectorul scolar, puteti verifica daca exista asigurarea de incendiu, de la garda de mediu, etc. Au modele la organizatie, doar stiti. Nu va opriti doar la reprosuri la adresa mamei. Asta e prea banal!
Si va mirati ca se da ignore?
Doamna draga, nu stiu ce varsta are baiatul dvs, dar sigur si el si dvs aveti lucruri mult mai bune de facut decat sa analizati drepturile "luptatorului". Vedeti-va de viata. Uite s-a facut vreme frumoasa afara. Iesiti cu copilul, plecati din oras, intalniti-va cu prietenii etc. Nu tulburati "lupta". El cu "lupta", dvs cu copilul si cu viata. Ignore. Viata merita traita si va dau cuvantul meu ca viata nu e guvernata nici de autoritatea parinteasca comuna, nici de programul de vizitare.