Dvs trebuiti sa fiti combatut pe forum pentru ca mame de buna credinta sa nu creada ca trebuie sa respire doar daca tatal isi da acordul si ca nu mai au voie nici sa plece in tabere.
Oricum e aberant ca adultii sa plece in tabere, nu credeti? Mamele de care vorbiti sunt suficient de zdravene la cap sa plece in concedii si sa stie cand prezenta lor in viata copilului e oportuna si cand nu.
Normal ca e benefic pentru un copil sa plece in tabara...cand e tabara nu simulacru de independenta si intarirea convingerii ca nu se descurca. Copilul doamnei Martonze nu e mic, e maricel spre mare si totusi nu poate pleca cu tatal la programul de vizita sau cu profesorii in tabara fara mama. Acolo e o problema gestionata gresit.
Nu stiu ce avocati au avut acele mame de care vorbiti dvs, dar ce stiu e ca celebre penalitati s-au dus pe apa sambetei,
Sunteti informata gresit. poate s-au dus pe garla niste penalitati din cine stie ce motive insa......multe stau in picioare sau, ghiciti ce, dupa ce rezidentul a primit penalizari a inceput copilul sa doreasca sa vina la el. O adevarata minune, ca tot vine Pastele.........
Oricum, avocatii sunt ultimii carora le-as duce grija, cu atat mai putin dvs, sot fericit si tata implinit, sau nu?
Nu, aici aveti dreptate, un sot si tata implinit nu duce grija avocatilor ci grija minorilor de binele caruia au grija acei avocati insetati de bani. Acei miei sacrificati pe altarul avaritiei si al lacomiei, ca de ei e vorba. Sau credeti ca le este bine cand unul dintre parinti pierde? Oh, singurul care e pe minus constant aici e copilul. Dar mai pasa cuiva de el?
Eu zic ca abuz e tocmai prezenta unor astfel de personaje, caci adn-ul nu e garantie impotriva abuzului, dupa cum cu totii stim.
Si daca un tata e betiv asta face din toti niste betivi?
O mama s-a aruncat in fata trenului cu 3 copii dupa ea, un tata a ucis intreaga familie la Brasov, busola dumneavoastra indica doar spre dezaxati?
Nu, nimanui nu ii este bine cu un abuzator langa el. Atentie insa ca aceasta denumire o poarta si cel care ii cumpara tableta, il mangaie pe cap si in paralel il ascunde de celalalt parinte sau ii conditioneaza dragostea si atentia cu respingerea celuilalt.