buna,am nevoie de ajutorul vostru,al tuturor care sunteti...care-mi puteti da un,un sfat,o consultanta,orice ,e bine venit!!
am primit o citatie prin care sunt instiintata ca tatal copilului nu este cel biologic,(eu avand unele dubii)!copilul,are aproape 7 ani,este o fetita,dar pana acum nu au existat nici un fel de discutii privind paterniatea!precizez ca suntem divortati de un an timp in care el nu a vizitat fetita foarte des,iar pensia alimentara nu e platita din mai!
din testul de paternitate a reesit ca nu este el tatal biologic!
ce sa fac???
orice raspuns e bine venit,pentru ca eu acum sunt la pamant
va multumesc!
nu am stiut,nici nu m-am gandit 1 min in viata mea ca altul ar fi fost tatal,pentru ca daca aveam un dubiu,cat de mic,probabil as fi facut avort!pe fostul sot nu l-am presat deloc cu banii sau cu altceva,din contra doar atat i-am cerut tot timpul sa o sune pe fetita sau sa vina sa o ia 1 ora,2 cu el.atat,nimic mai mult.
este usor sa judeci un om.
Nu ma deranjeaza absolut deloc faptul ca fostul sot vrea sa-si refaca viata sau ca si-a refacut-o,este normal sa o faca.pacat ca am juns intr-o astfel de situatie,e doar vina mea...a nimanui altcineva.
nu ma joc deloc cu sentimentele copilului,din contra ea este tot ce conteaza,mi-e groaza de momentul cand va afla ca cel pe care il cunoaste nu este tatal,cum ai sa-i explic...