avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intretinere bloc - de cand se plateste pt nou-nascut?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intretinere bloc - de cand se plateste pt nou-nascut?

Am o intrebare catre cei care se pricep: de la ce varsta se baga la calculul intretinerii nou-nascutul (sau copilul). Eu stiam ca de la varsta de 1 an. Acum copilul meu are 8 luni si deja a fost luat in calcul. As vrea dc se poate ceva legislatie in domeniu acesta. Va multumesc anticipat.
La instituţii cel puţin este obligatoriu să se accepte plata chiar şi în fise. Au fost chiar 2 cazuri televizate în care s-a plătit cu fise la primărie. În orice caz, peste tot sunt obligaţi să le accepte, şi la magazine sau la asociaţii locatari, pentru că sunt bani, au valoare, circulă pe piaţă, altfel nu i-ar mai fi scos. Acuma chiar aşa mare lucru să îi duceţi număraţi nu este. Există fisete speciale pentru fiecare tip de monedă, şi aşa v-ar veni şi dvs. mai uşor să îi număraţi şi să îi predaţi. Din relaţiile care reies că le aveţi cu casieriţa nu cred că aveţi de gând să staţi lângă ea până îi numără :P
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule sau doamna, daca dv. doriti sa faceti o plata in monede ca asta aveti, imi pare corect.
Daca insa dv. doriti sa faceti o plata in monede ca sa enervati casierita, nu vad de ce anume va mirati ca aceasta se enerveaza?? :O
Pai... de asta v-ati dus acolo s-o enervati! Felicitari, ati reusit!
Ce anume va nemultumeste? Ca n-ati avut ultimul cuvant? Ca razboiul se mareste cu fiecare intalnire nervoasa dintre cele doua tabere? :stunned:
Ei bine, aici trebuia sa prevedeti ca asta ar cam fi finalitatea...
Ca doar nu va enerveaza cineva si dv. va calmati ca raspuns...
E clar ca asta era rezultatul... IOar actiunea dv. a fost faciuta cu intentie indirecta: adica ati actionat intr-un mod care ducea catre acest rezultat, pe care, din pacate, nu l-ati prevazut desi ar fi trebuit si ati fi putut sa-l prevedeti.

Metode exista, dar nu incurajez pe nimeni la razboaie, fie ele si pe o scara de bloc.
Si aveti dreptate, nu cred ca vreo primarie va va ajuta cand va afla sau simti ca doriti sa faceti cazne unei femei ca a tipat la dv.
Eu nu vad diferenta intre casierita si dv., ambii ati reactionat razboinic si nepotrivit cred, fara a arata intelegre fata de partea cealalta.
Nu vad cum ar sti casierita ce face asociatia cu banii si cat da pe chei. Nu stiu statutul asociatiei dv. ca sa va spun unde sa intrebati, dar nu cred ca acea casiera face si rerlatii cu publicul.
Sper sa deveniti mai linistit si intelegator... =D>
buna ziua!
am o mare problema!
sunt chiarias intr-un apartament in militari dar si o garsoniera in chirie in alt cartier pe care o folosesc ca si studio foto. in garsoniera trec de maxim 2 ori pe saptamana maxim 5-6 ore. la o sedinta foto vin cam 4 persoane care stau ceva mai putin decat mine.
este posibil ca administratia sa imi puna o intretinere de 5 milioane pe 4 persoane pentru ca sunt prea multi oameni care trec pe acolo? numai eu sunt chirias restul sunt clienti.

daca as avea 200 de clienti ar trece administratia 200 de persoane la intretinere pe o garsoniera de 50 de mp?
Aveti inregistrat acolo sediu sau punct de lucru?
Vedeti statutul asociatiei...
E normal sa platiti mai mult daca se perinda clienti, nu stiu insa cate persoane vin la dv si daca e prea mult sau prea putin raportat la statutul asociatiei.
Inteleg ca ar veni intr-o luna peste 30 de persoane...

Alte discuții în legătură

Numar persoane la intretinere puiucris puiucris Buna. Am o intrebare. Sotul meu, eu si cei 2 copii ai nostri locuim intr-un apartament. Sotul e plecat la lucru si lipseste cu saptamanile de acasa. Am cerut ... (vezi toată discuția)
Calcul intretinere facut in functie de vizitatori elisalinca elisalinca Buna ziua! Am o problema cu administratorul blocului de ceva vreme si as vrea sa stiu care sunt legile sa vad daca are dreptate sau nu. Eu stau cu chirie ... (vezi toată discuția)
Zero persoane la intretinere carmen craiu carmen craiu Pot fi trecute 0(zero) persoane la intretinere? (vezi toată discuția)