Am o intrebare catre cei care se pricep: de la ce varsta se baga la calculul intretinerii nou-nascutul (sau copilul). Eu stiam ca de la varsta de 1 an. Acum copilul meu are 8 luni si deja a fost luat in calcul. As vrea dc se poate ceva legislatie in domeniu acesta. Va multumesc anticipat.
am si eu o intrebare daca persoana care sta in domiciliul meu personal si nu doarme si nu sta toata ziua ci imi este doar prieten si vine sa ma viziteze si sta mai mult se pate trece la intretinere astept raspuns
Am si eu o intrebare. Am inchiriat o garsoniera in interes de serviciu. Nu am locuit in ea decat 7 zile. Vreau sa stiu daca ar trebui sa platesc intretinerea aferenta acestei perioade. Si as mai avea o intrebare. In contract este specificat faptul ca garantia o primesc in momentul in care contractul este reziliat si ca eu ar trebui sa anunt cu 30 de zile intentia de a parasi imobilul. Legea imi da dreptul sa obtin garantia inapoi sau nu? Multumesc
am si eu o intrebare. ( Factura apei reci + Taxa de canalizare + factura apei calde) - (suma citirilor contoarelor individuale inmultita cu pretul pe mc apa rece si respectiv calda) = ce se consuma de catre necontorizati.
Rezultatul se imparte la nr persoane necontorizate si se afla cat are de platit o persoana necontorizata.
ASA SE FACE calculul la noi la bloc
Este corect???
Ce cauta adaugat la facturile apelor de intrare si Taxa de canalizare ? Care nu are nicio legatura cu ce intra in bloc deci eronat mi se pare sa ridice pretul platit de necontorizati .
Ea ar trebui platita pe numar de persoane la rubrica : Cheltuieli pe nr de persoane.
As dori sa stiu care e reglementarea legala in acest domeniu.
Mi se pare o absurditate sa aduni "mere cu pere" cand aici vorbim numai de "mere" !!
Rog lamuriti-ma
Multumiri
Doresc sa stiu daca exista vreo lege in acest domeniu prin care administratorul sa fie obligat sa afiseze la lista de plata numarul de persoane care locuiesc la fiecare apartament.
Multumesc
1. Va rog din suflet puteti sa-mi spuneti unde exista un birou de RECLAMATII pt. a chema controlul la asociatia de locatari care ne fura in fiecare luna la intretinere ???
Suntem disperati, unde sa ne adresam , va rog frumos.
2. Suntem 3 gravidutze in bloc, urmeaza sa nastem in 2 saptamani. De cand se introduce bebelusul la plata intretinerii, va rog ?