Fara multe detalii niste militieni "smecheri" mi-au luat permisul mergand cu viteza f mica. Pana aici poate se poate crede ca eu mint si ei au dreptate .
Filmarea prezinta un fapt fizic IMPOSIBIL :
Masina radar se apropie ( si ulterior depaseste) o masina care se deplaseaza cu o viteza mai mare decat a lor cu peste 20 km/h.
Credeam ca e la mintea cocosului ca atunci cand mergi in urma altei masini daca viteza ta e mai mare, te apropii de cel din fata, daca e mai mica, te departezi . Pentru judecatorie se poate si invers.
Cum e posibil ??
Trebuie dovada legala pentru a demonstra ca 98 mai mic decat 124 ??
viorel55
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Acuma sa ma ierte Dumnezeu ca ma bag in discutia aceasta, dar dela 60 km/h cat sustineti dumneavoastra ca aveati pana la 124 km/h, zau daca imi mai trebuie vreun aparat radar omologat sau neomologat ca sa-mi dau seama cu cat alearga masina aceea.. Luam prin absurd ca le-a "picat pata" pe dumneavoastra asa din senin, presupun ca ar fi "masurat" 65km/h, 70km/h...hai cu indulgenta 90 km/h. Dar dela 60 la 124 este o plaja uriasa. Ar fi o minciuna mult prea mare, chiar si pentru un politist dela Comunitara, ce sa mai zic de unul dela circulatie. Si asta chiar in situatia in care aparatura ar avea unele abateri. In plus, slava Domnului au "materie prima" suficienta pe sosele sau in oras, ca sa nu fie necesar sa va mai persecute pe dumneavoastra. Cred ca descriere dumneavoastra nu este complecta. Vorbeati despre o franare a masinii de Politie in spatele dumneavoastra. De ce a franat ? Nu cumva, observand ca sunteti "filmat" le-ati trantit vreo frana in nas ca sa ajungeti la 60,, viteza despre care vorbeati ?
Mirrella P.
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Hai sa nu exageram cu raspunsurile. Orice magistrat are ca proba eliminatorie de INM logica. Ceea ce domnul spune este o chestiune de logica, nu una de matematica. Eu cred ca s-a exprimat gresit. Daca nu esti logic ca judecator, solutionezi cauzele prost. In speta domnului, dincolo de revolta fireasca, nu am inteles daca solutia este motivata, daca are cale de atac in care poate relua si explica din nou situatia. Sunt unii magistrati care dau dreptate Politiei indiferent de speta si de context. E o alta chestiune. Incadrarea in drept si probatoriul se fac si tinand cont de logica elementara. Din pacate, in Romania orice se poate, pentru ca exista magsitrati blazati, care NU au chef sa gandeasca atunci cand solutioneaza teancul de 100 de dosare ramase in pronuntare... Ei trebuie sa dea o solutie, cat e de temeinica si de legala... in calea de atac. Destinul unui om nu mai conteaza. Pana la urma, aici era o amenda, dar am cunoscut si situatii mult mai grave. In care un om a fost lasat fara casa, pentru ca nu a functionat logica elementara. Stimate domn, vedeti care va fi motivarea si faceti apel.
Mihnea Dorian
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Si ca o completare fata de ce s-a postat anterior, sa stiti ca judecatorii in general nu isi bat capul pentru plangeri contraventionale, nu ii intereseaza notiuni de logica, fizica, etc. De cele mai multe ori dau solutiile dupa ureche ignorand chiar probe evidente.
Contestația pv
Ghighie
Am contestat pv in care se menționează că am circulat cu 108km /h pe un sector de drum de 60, mi-a fost luat caenetul.
Am solicitat filmarea in care apare ... (vezi toată discuția)