viorel55 a scris:
Acuma sa ma ierte Dumnezeu ca ma bag in discutia aceasta, dar dela 60 km/h cat sustineti dumneavoastra ca aveati pana la 124 km/h, zau daca imi mai trebuie vreun aparat radar omologat sau neomologat ca sa-mi dau seama cu cat alearga masina aceea.. Luam prin absurd ca le-a "picat pata" pe dumneavoastra asa din senin, presupun ca ar fi "masurat" 65km/h, 70km/h...hai cu indulgenta 90 km/h. Dar dela 60 la 124 este o plaja uriasa. Ar fi o minciuna mult prea mare, chiar si pentru un politist dela Comunitara, ce sa mai zic de unul dela circulatie. Si asta chiar in situatia in care aparatura ar avea unele abateri. In plus, slava Domnului au "materie prima" suficienta pe sosele sau in oras, ca sa nu fie necesar sa va mai persecute pe dumneavoastra. Cred ca descriere dumneavoastra nu este complecta. Vorbeati despre o franare a masinii de Politie in spatele dumneavoastra. De ce a franat ? Nu cumva, observand ca sunteti "filmat" le-ati trantit vreo frana in nas ca sa ajungeti la 60,, viteza despre care vorbeati ?
Caz in care s-ar fi văzut pe filmare o masina care merge cu viteza X apoi cu o viteză mult mai mica decat a mașinii de poliție care il ajunge din urmă.
Dar vitezele înscrise din filmare sugerează o masina PERMANENT cu viteza mai mare decat poliția, care frâna, sa nu ma lovească din spate. Are logica ? NU!
Ce rezulta de aici ? Evident ca vitezele sunt false.
NU ai cum să l9vesti din spate si NU ai cum să te apropii de o masina atât timp cât viteza lui este mai mare..