Avem nevoie de OM, sau de prieteni?
Suntem prieteni?
De la prieteni!
Un simplu prieten , cand vine in vizita se comporta ca un invitat.
Un prieten adevarat, iti deschide frigiderul si se serveste.
Un simplu prieten , nu te-a vazut niciodata plangand.
Un prieten adevarat are umerii umezi de la lacrimile tale.
Un simplu prieten, nu stie prenumele parintilor tai.
Un prieten adevarat are numarul de telefon al parintilor tai
in agenda telefonica.
Un simplu prieten aduce la ziua ta o sticla de bautura.
Un prieten adevarat soseste mai devreme pentru ca sa te ajute
la pregatiri si ramane mai tarziu ca sa te ajute sa faci curat.
Un simplu prieten nu agreeaza cand il suni in preajma orei lui de culcare.
Un prieten adevarat te intreaba de ce ti-a luat atat de mult pana l-ai sunat.
Un simplu prieten considera ca prietenia voastra a luat sfarsit cand apare
prima cearta intre voi.
Un prieten adevarat te suna imediat dupa cearta.
Un simplu prieten se asteapta sa fii mereu la dispozitia lui.
Un prieten adevarat este mereu in preajma ta.
Un Prieten
:hugall:
@zoritong
Am citit , meditand in acelasi timp !
Cred ca trebuie sa meditez mai mult !!!
corina
Democratia isi numara cu nepasare mortii...
Am intrat in democratie cu sacrificiu de vieti... apoi i-am impuscat pe cei care se faceau vinovati de disparitia altor vieti, acuzandui de genocid prin infometare si frig. Dupa douazeci de ani, numaram ca simple cifre statistice, mortii de foame si frig ai democratiei. Acum, ei nu mai fac parte din genocidul nimanui, ei sunt doar niste cifre de comparatie cu mortii democratiilor vecine. Au murit ascultand cum mai marii democratiei, cei care le-au garantat prin constitutie dreptul la viata, se lupta din rasputeri pentru putere si ciolan.
“Sa fie azi pace inlauntru tau. Ai incredere ca esti acolo unde este locul tau, unde e nevoie de tine. Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti. Foloseste darurile pe care le primesti si da in continuare altora dragostea pe care o primesti. Fii multumit de felul in care esti tu, asa cum esti. Lasa aceasta intelepciune sa patrunda adanc, pana in maduva oaselor si daruieste sufletului tau cantec, muzica, dans, rugaciune si libertatea de a iubi. Asta exista pentru noi toti."
Oameni si oameni...
Nu te-am cunoscut...Nu te-am luat in deradere cand imi cerseai un pol...Uneori ti l-am oferit, alteori...cand vedeam ca l-ai baut, nu ti-am mai dat nimic. Am trecut azi pe langa tine...Aveam de gand sa-ti dau maruntisul, ce mi-a fost dat ca rest.
Cand am iesit din magazin, am vazut langa tine, un amarat al sortii, doi comunitari. Erau imbracati cu hainele statului. Aveau hartie si pix de la stat.
Tu, amarat cum erai, stateai drept, respectuos in fata lor. Ai o varsta...
Ei se aplecau spre tine...Scriau ...nu stiu ce...Cred ca nici ei nu stiau...
Omule ! Iti spun sigur ! Nu pe tine te cautau ! Au gresit ! Dumnezeu sa-i ierte !
:sorry: