Cand am achitat prima transa din onorariu am semnat acea imputernicire care urma sa fie finalizata atunci cand aduc restul de bani,cand am adus si ultima transa,nu mi.au eliberat chitanta,n.am vazut contract nimic,a trebuit sa insist si sa motivez altceva cum ca am nevoie de o dovada ca am angajat avocat pt o ruda care vrea sa ma ajute cu ceva banuti,aici e vina mea ca n.am avut curaj sa le spun direct ca vreau chitanta si ca nu e ok ca nu mi.au dat.o,m.am temut sa nu se supere,si mi.au trimis prin email o poza cu inputernicirea care spune ca este pt ca ma reprezenta la politie la judecatorie si parchet si pt redactare asa scrie,numele meu,stampila si semnatura mea si a dansei,fara data si nr contract despre care ei au zis ca nu mai este necesar din moment ce au imputernicirea,iar pe chitanta scrie ca au primit de la mine suma reprezentand onorariu avocat cu semnatura,adresa cabinetului,CIF,m.am interesat pe net si sunt in Barou,am vazut.o pe dansa cand a iesit din sala de la alt proces,n.ar avea cum sa profeseze la procese daca n.ar fi in regula nu?poate sunt paranoica si prea speriata,dar chitanta trebuia s.o primesc fara insistente.
Demos a scris:
Verificati macar ca sunt inscrisi in barou!
Din cele ce ati scris ceea ce s-a eliberat este o chitanta cum ca ati platit un onorariu, pt ce, pt o slujba la biserica, o dansatoare, un serviciu juridic, nimeni nu poate sti atat timp cat nu este precizat in chitanta, deci, chitanta nu va servi la mare lucru in caz de litigiu.
Din descrierea pe care ati facut-o nici imputernicirea nu este prea legala, data de inregistrare, lipsa, baza si referinte contractuale, lipsa. are macar o descriere de obiect?!?
Data viitoare cand le faceti o vizita luati cu dvs un martor, faceti inregistrari, etc... .