Adrian Sulea. Multumesc pentru raspunsul dvs.Da. firma avand peste cateva sute de functii, e ciudat ca angajatorul nu a aflat asta,facnd inscrisuri clare in fisa postului.Firma fiind nou infiintata, angajatorul nu a mai facut fisa de post adecvata la noua denumire, CUI J cod COR, pozitie schema organizare , noul sef loc de munca. Ba mai mult,a afirmat ,prin vocea sa ,ca angajatorul asa a considerat ca e bine, cumva dand de inteles ca este legal, daca asa considera angajatorul .e o intreaga actiune de hartuire dar nah, traim in Romania, unde domnii politici detin adevarul lor. cat despre cele doua CIM,treaba sta cam asa. Au fost doua CIM la acelasi angajator, unul in prelungirea celuilalt. CIM 1 06-14,00; CIM 1 14,00-18,00. cat despre Codul muncii, este atat de interpretabil,incat poate ca nici cei care l au facut, nu stiu sa dea explicatii. Nu degeaba sunt atatea RIL uri la ICCJ.Iar acum sunt in proces cu angajatorul, pentru desfacere CIM.dar iar au gafat rau de tot, pentru ei. e vorba de acel convocator, in care domniile lor, nu au scris absolut nimic in lagatura cu obiectul cercetarii. Si asa cum mi s a raspuns, foarte precis si pe avocat.ro, inscrierea unei adrese in convocator nu satisface cenzura legii cu privire la indicarea „in convocator„ si nu in anexe, a obiectului cercetarii. Una din multele vicii de procedura,utilizate de angajator. In privinta studiului, am studiat codul muncii, dar desigur, cu cat studiez mai mult cu atat vad cate necunoscute sunt. interfatare cu NCPC, decii ICCJ etc. dar trebuie sa zic, ca acest forum, este bun, datorita si oamenilor care ajuta cu raspunsuri. Merita multumiri.Se fac conexiuni pe care nu le am vazut.
Multumesc utilizator geid,pentru raspuns.