avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate folosi angajatorul de o fișă a postului în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate folosi angajatorul de o fișă a postului în care scrie ,,obligația de a executa și alte ordine în legătură cu activitățile firmei”, fără a le defini?

Se poate folosi angajatorul de o fisa de post in care este inscrisa ”obligatia de a executa si alte ordine” in legatura cu activitatile firmei,fara a le defini. Salariatul lucreaza intr o firma care are sute de functii si toate, evident cu atributii care au legatura cu firma,caci cum ar putea fi altfel? mai mult, angajatorul se foloseste de o fisa post veche.Seful locul de munca este altul, denumirea firmei este alta CUI si J sunt altele.Activitatea postului a ramas aceeasi, dar datele semnalate s-au schimbat. E ca si cum ai o firma si emiti bon fiscal pe numele vechii denumiri. este indreptatit angajatorul sa se foloseasca de fisa de post veche?caci alta actualizata nu a fost emisa.Poate invoca intr o sanctiune, art din fisa postului care se presupune ca nu au fost respectate?
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 12 Ianuarie 2024
Se poate mentiona, dar nu se poate decide dacă e sau nu legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Toate activitatile dintr-o firma trecute in fisa postului S M SORIN S M SORIN Buna ziua, Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)
Evaluare profesionala personal externalizat/extern alexvoicu alexvoicu Buna ziua In prezent fac parte din categoria personalului externalizat fiind angajat la compania \"W\" si pus la dispozitia companiei \"A\". Singurul contract ... (vezi toată discuția)