Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Nu ati pus nici o poza, dar ca sa va dovediti elucubratiile despre contori de utilitati (altele decat apa) individuale sigilati de AP, v-am invitat sa o faceti. In alta ordine de idei, oricite fonduri ar avea AP, nu poate sa puna pe proprietatea mea absolut nimic fara acordul meu. AP se ocupa de:
Art. 2
d)asociatie de proprietari - forma de asociere autonoma si fara scop lucrativ a proprietarilor dintr-un condominiu, avand ca scop administrarea, exploatarea, intretinerea, repararea, reabilitarea si modernizarea proprietatii comune, mentinerea in stare buna a imobilului, respectarea drepturilor si asumarea obligatiilor de catre toti proprietarii;
Multumesc de faptul ca m-ati blocat, incercati sa (va) blocati si invers, nu ma intereseaza ofertele dvs, de excursie in Croatia si alte balacareli.
Aşa că, oricând, un preşedinte al unei AP cu bani, (el), cu minte şi oo, poate monta apometre cu citire radio, urmând calea legală,