avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Gresit, au murit in urma testelor, nu cu doze de vaccin. Patru au murit fara sa fie injectati cu vaccin. De ce nu va cititi materialele postate ? Ne spuneti si din ce cauze au murit cei patru, ca se ingroasa gluma. :)
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2020
latka, utilizator
Testele cu ce au fost făcute?
Care este diferența?
Scrie in articol, d-le avocat. Placebo. Deci nu li s-a injectat vaccin celor 4 , ci o solutie inofensiva.
, , Benjamin Netanyahu a anunțat că va fi prima persoană din Israel care se vaccinează "

[ link extern ] /

Asa ar trebui sa se faca si la noi pentru a se da exemplu.
Ar fi cea mai buna campanie de vaccinare.

Am inteles ca doua persoane au murit la teste și patru persoane cu placebo.La cele cu placebo nu are legatura vaccinul.
,, Efectele secundare ale vaccinurilor dezvoltate de Pfizer şi Moderna sunt asemănătoare simptomelor de COVID. "

[ link extern ]

Mie imi pare ca vaccinul are rolul.de a atentiona anticorpii din organism sa reacționeze si la Sars-Cov-2, pentru a nu mai înșela anticorpii.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)