avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Știți ca spuneam ca s-a ținut secret si nu era voie sa se vorbească despre asa ceva.
Se afirma aici ca ar fi făcut o gafa Busu de la Pro TV.
Eu nu vad nicio gafa.

[ link extern ]

Este o greseala strategica colosala sa încerci sa ți secret asa ceva, ca vine pandemia.
Nu ca virusul a fost creat pentru ca aceasta este alta discuție.

Când ziceam ca trebuie încălcate drepturilor a 200 000 de oameni în martie 2020, ca sa nu se încalce ulterior drepturile la.cateva milioane, ma refeream la ce avem astazi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E o prostie sa spui ca in spatele virusului sunt interesele financiare ale unor supermarketuri. Cum sa nu fie o gafa !?
Asa se intelege din "pledoaria" comentatorului meteo.
Busu se.referea de fapt ca cei care au multi bani sunt avantajați de pandemie iar cei care nu prea au bani vor intra in faliment.
Companiile de.medicamente prospera, băncile nu au probleme si iau și mai mulți bani de la cei care datorita pandemiei nu au putut achita creditele.
Supermarketurile au rămas deschise iar piețele inchise.
Bisericile cu greu au fost deschise și cu pelerinajele ati vazut cat scandal a ieșit.
Sunt lucruri vizibile.

Mai sunt unii care afirma ca la umbra pandemiei anumite persoane isi fac afacerile si mai prospere.

Eu nu am crezut ca România nu se va descurca și am crezut ca vom putea circula nestingheriți prin tara in timp ce în străinătate urma sa fie ceea ce este astazi.Eu la începutul lui martie 2019 am renunțat sa mai ies din tara.Ei deja erau loviti tare.

Si a mai spus ca este un virus creat.
Efectele pe strategia de aparare trebuiau gândite tocmai pe asa ceva, pe efectele care erau previzibile de la primele cazuri in Israel, SUA și apoi în Europa de vest.
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2020
Mie imi este clar ca, in acest moment in lume, se urmaresc trei lucruri principale si care sunt legate intre ele:
- desfiintarea completa a banilor fizici si centralizarea oricarui tip de moneda intr-una singura
- controlul resurselor alimentare
- controlul foarte strict al omenilor

Cu privire la mall-uri: dupa absolut nici un fel de criteriu nu este corect si nici normal sa le lasi deschise si sa inchizi ale chestii mult mai putin periculoase din p.d.v. al raspandirii de virusi. Aici se vad clar doua aspecte:
- sunt destul de puternice sa aiba influenta decizionala la nivel politic
- profitul lor primeaza in fata sanatatii oamenilor; la 4 milioane m^2 de mall-uri (la noi in Romania) nici nu ma mira
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
BX, utilizator
Da, asa pare sa fie...
Si eu am avut aceeași temere cand am vazut ca virusul începe sa se răspândească rapid in afara Chinei și toti păreau neajutorați.
O pandemie era de asteptat insa nu ne aflam în 1918 si ma asteptam la mult mai mult in privinta apărării mondiale.

Eu de o luna am.deschis discuția cu problematica noii tulpini din Marea Britanie și de abia acum au inceput sa se agite cu restrictii europene, in pragul Crăciunului.

Aceasta tulpina de virus chiar daca este mai contagioasa nu este mai periculoasa in ceea ce priveste efectul letal dar este de natura de a crea un nou haos.

[ link extern ]

Aceasta mutație este una naturala si era de asteptat asa ceva.
Cu mirare observ ca, toti sunt surprinsi.de asa ceva desi era ceva natural.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)