Stiti ca, in urma cu câteva zile am ridicat întrebarea daca cei vaccinați mai pot transmite virusul.A raspuns OMS.
OMS susține ca exista in continuare acest risc desi cei vaccinați ar deveni imuni si va fi necesar sa poarte masti de protecție.
,,Organizația Mondială a Sănătății spune că persoanele vaccinate împotriva coronavirusului trebuie să poarte în continuare masca de protecție și să respecte regulile de distanțare fizică pentru că deși ar putea fi imuni la dezvoltarea Covid-19, ei ar putea să răspândească, totuși, virusul."
[ link extern ]
Ce parere aveti de răspunsul OMS?
Daca ar exista acest risc, ar trebui vaccinați toti cei din familia respectivă pentru ca nu cred ca vor purta toti masca in casa.
Ma întreb de ce nu s-au făcut deja astfel de teste și au așteptat atat de mult timp?
Acest lucru va bulversa si mai mult oamenii care nu stiu daca se vor vaccina daca nu se vaccinează toti membrii familiei.
Daca copiii nu vor fi vaccinați și pot transmite virusul lundu-l de la cei vaccinați va creste rata de contaminare.
Eu nu știu, dar, parca ăștia nu gândesc sau gândesc foarte încet.
Cea mai mare problemă in lupta cu pandemie pare sa fi fost lipsa unor minți agere.
Si problema a rămas neschimbata pana in prezent.