Medicii in toată lumea au încercat sa induca ideea ca nu exista probleme.
Cu toate acestea era ceva mult prea dubios ca sa crezi asa ceva.
Când Italia a fost lovita tare de noul coronavirus era evident ca este ceva foarte serios.
In România se crea ideea falsa cu virusul nu va ajunge.
Eu cred ca medicii epidemiologi deja cam înțelegeau cum stătea treaba dar nu au avut voie sa vorbească ca sa nu se creeze panică.
Eu de aceea am.scris foarte tarziu pe forum pentru ca am zis sa le respect strategia de secretomanie mai ales ca mai toti se bazau pe autoritati.
Doar eu păream ca am luat-o razna cand le spuneam la.oameni ca autoritatile nu se vor descurca la.ceea ce se vedea ca fac.Nu faceau absolut nimic.
Nici masti pentru medici nu aveau daca tineti minte.
Acesta era primul pas care trebuia făcut, achiziția de masti.
Nici nu m,am gandit ca ar fi posibil asa ceva.
Autoritatile m-au socat ca aceste lipsuri cum le-a socat pe ele noul coronavirus.
Din păcate, nu mi,am dat seama ca situatia era atât de tragica pentru ca m-as fi mișcat si eu cu talent daca as fi știut.
China a dat date incorecte si medicii au avut un reper gresit.
Ei fac niște calcule.
Nu stiu daca va aduceți aminte ca eu inca de la inceput am.spus ca nu neapărat medicii trebuie sa se ocupe.de asa ceva.
Cifrele pot fi înșelătoare mai ales daca se dau baze de calcul gresite.
Da, eu am aratat ca italienii sustin ca virusul.exista in Italia inca din septembrie 2019.
Au si probe, zic ei.
Dar, cam asta a fost tot.
Cum.de s-a stins focarul de asimptomatici de acolo sau cum de nu a fost un focar?
Cum de a dispărut virusul?
Si apoi a revenit mai in forta...
Se pare ca Italia este singura tara care a depistat noul coronavirus in septembrie 2019.
Tot Italia este in continuare lovita foarte tare de acelasi nou coronavirus.
Pe 17 ianuarie 2021:
,,În noile zone roşii - Lombardia, Sicilia şi provincia autonomă Bolzano -, populaţiei i s-a impus să nu îşi părăsească locuinţele dacă este posibil, cu excepţia mersului la serviciu, la cumpărături de alimente sau din alte motive urgente."
[ link extern ]