Cam are dreptate și BX sa fie nemulțumit.
Iata ca Germania a ajuns la concluzia mea cu obligativitatea purtarii mastilor de.protectie puternica in mijloacele de transport în comun.
Eu zic de cateva luni ca ar fi trebuit procedat asa si in România.
Nu inteleg de ce le-a luat atat de mult.timp la nemti ca sa ajungă la aceasta concluzie dar este o măsură inteligenta și eficienta dupa parerea mea.
La.toti le-am.recomandat sa procedeze in acest mod desi este foarte incomod.
,, Germania, noi restricţii din cauza Pandemiei Covid-19 . Masca de protecţie de tip FFP2, obligatorie în mijloacele de transport în comun, în landul Bavaria "
[ link extern ]
Eu folosesc de mult timp ceea ce numesc ,,flinta lui Arafat".
Adică pe strada port o masca normala iar în spatii închise masca.de protecție puternica N95.
Numesc ,, flinta lui Arafat " intrucat scot o masca si pun alta masca...ceea ce ma face sa pierd destul de.mult.timp.La flinta tragi un foc și apoi cureți arma si o încarci cu praf de pusca ceea ce durează...
Masca de afara trebuie obligatoriu schimbata pentru ca se umezește si nu mai protejeaza deloc daca este umeda.Ba chiar favorizează trecerea virusului in interiorul mastii si infectarea persoanei.
, Guvernul israelian a lansat o campanie de vaccinare „fără precedent” împotriva Covid-19, în urmă cu aproape o lună. Mai mult de 2 milioane dintre cei 9 milioane de locuitori au primit deja prima doză, într-un moment în care multe state occidentale se luptă să obțină suficiente doze."
,,Israel a comandat în total 14 milioane de doze – suficient pentru a imuniza șapte milioane de oameni – de la laboratoarele Pfizer/BioNTech și Moderna. A primit deja câteva milioane de doze."
[ link extern ] /
Daca România s-ar fi mișcat cu talent ar fi putut finaliza acest lucru înaintea Israelului.
Se putea face o vaccinare zonala pe București și toate zonele din jurul Bucureștiului, Ilfov, Ciorogarla, Giurgiu, etc.
Am.fi putut face noi asa ceva cu vreo 10 milioane de doze ceea ce ar fi fost echivalentul cu ceea ce face Israel.
Daca aveam 5 milioane de oameni vaccinați zonal.ar.fi.fost ca in Israel.
Era.necesar sa fie o zona aglomerata cea cu vaccinare intensa.
Nu contează granitele in acest caz.