avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.


[ link extern ]


Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.


Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Faceti niste comparatii deplasate, oricum nu tin minte sa fi vazut/auzit ca India sa fi anuntat ca a invins pandemia.
Nu exista comparatie cu Danemarca, din foarte multe puncte de vedere.
Cred ca e necesara o vizita acolo, in India, pentru a intelege. India e o tara cu zeci de milioane de oameni saraci si foarte saraci si va ajunge in vreo 10 ani cea mai populata tara din lume. In plus e o tara cu multa coruptie. Salariul mediu lunar e de citeva sute de dolari.
In ceea ce priveste rata de vaccinare, cred ca nu au depasit 20%. Prin urmare nu e un exemplu de "finalizare" si nu stiu sa fi anuntat asa ceva.
Am postat și pe aici despre India când a anunțat că a învins pandemia.Eu mi-am.dat seama ca si-au luat o mare teapa.Au văzut și ei, apoi, când am văzut acele mii de ruguri.
Și Israel are foarte mulți vaccinați.
Eu am spus clar ca va mai dura câțiva ani situația actuală și ma tem ca asa va fi.
Acum de abia trebuie sa învățăm sa trăim cu virusul si nu în luna martie 2020 cum zicea prof. STREINU CERCEL.
La acel moment se puteau face apărări inteligente anti-pandemice dar trebuia sa existe o uniune internațională deoarece altfel am fi ajuns în aceeași situație.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
@latka Scoateti date din context si le interpretati eronat.

Uitati aici ceva concret: [ link extern ]
Mai mult de 1/3 din Planeta foloseste ivermectina.
Acum faceti comparatii si trageti concluzii.

Eu ma intreb altceva: ce o sa iasa in urma Untold. Nu s-a respectat nici distanta, nici nu s-au purtat masti.
Nu prea mai contează nimic.Nici Untold nu prea contează. Eu ma feresc de astfel de aglomerație (au fost 50 000 de oameni) și chiar de o aglomerație mai mica.

Danemarca are 130 de spitalizari.Au înlăturat toate restricțiile dar practic nu au scăpat de virus.Vom vedea peste o luna ce va fi în Danemarca.
M-as bucura sa aveti dreptate ca eu vin doar cu vesti rele...Dar...reale...din păcate.Spun dinainte ce va urma.
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
@BX bagati datele in contextul pe care-l doriti si tot nu va iese. Nici din link-ul postat nu reiese ca in Japonia se utilizeaza pe scara larga ivermectina, mai ales cu date din 2020.

In plus, daca va uitati mai mult decit la titlul din link-ul postat si la poze, parcurgind lista tarilor unde se foloseste, nu aflati decit ca utilizarea se face cu precadere in tari sarace si foarte sarace. Nu e nici o surpriza, nu au avut bani de vaccinuri.

Asa ca am facut comparatii si am tras urmatoarea concluzie : nu cititi decit primele rinduri, din prima pagina, la link-urile pe care le postati.

Ce-o sa iasa dupa Untold vom vedea peste o saptamina. Oricum exista o raspindire suficient de mare si-asa a virusului in varianta Delta. Dar n-ati fost la Untold sa vindeti sau sa promovati ivermectina ? Erau o gramada de companii venite sa promoveze diferite chestii.

@Claudiu Lascoschi
Danemarca e pe un trend descendent, de pe la jumatatea lui august. Acum au citeva sute de cazuri de infectare pe zi.
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2021
latka, moderator

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)