avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Agresiune verbala si contra lucrurilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Agresiune verbala si contra lucrurilor

A venit dimineata presedintele blocului la noi la usa a batut la usa si a inceput se tipe la sotia cu copii mei de fata, copii minori, ca nu putem se pastram pantofi in fata usii si carucioare pe hol. A tipat tare a dat peste lucrurile noastre cu picior si a plecat. Doresc se folosesc orice mijloc legal pentru ca astfel de lucruri se nu se mai intample. Daca are un avocat un sfat va rog sa ma contactati.
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma minunez ca astfel de oameni dau de lucru politiei pt probleme extrem de minore (sigur se va clasa, ca idee). Ce ati cumparat dv. in afara spatiului din apartement este o cota parte indiviza. Adica nu se poate spune exact ca este de la pct. X/y si are dimensiunea Z. Ca daca mergeti pe principiul dv., puteti sa-i acuzati pe vecini ca intra pe proprietatea dv. privata cand trec prin fata usii. Ia incercati sa depuneti P.P. pt asta. Poate aveti succese/succesuri mai mari decat ca nesi de presedinte a tipat la "copii" dv. Apropo "copiii" se scrie :)))))
1 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur acest presedinte de bloc a rezovat toate sarcinile pe care le are in acea asociatie si acum mai are de rezolvat doar ''problema'' carucioarelor copiilor.
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai de aia e "angajat", sa se ocupe de carucioare :) .
~ Conținut șters la cerere ~
sorintm a scris:
Sigur acest presedinte de bloc a rezovat toate sarcinile pe care le are in acea asociatie si acum mai are de rezolvat doar ''problema'' carucioarelor copiilor.

În care legislaţie aţi găsit instituţia "preşedintelui de bloc"? Că eu nu am cunoştinţă de existenţa acestei calităţi.
În chestiune probabil este mai mult vorba despre "atitudine" şi limbaj. În rest despre calitatea oamenilor sunt multe de discutat. Unii sunt cu 7 ani de acasă, alţii nu îi au nici de FF.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2020
Mircea SCALAT, Contabil

Alte discuții în legătură

Seful de scara este deranjat de carucioarele si bicicletelw copiilor parcate in fata apartamentelor.incepand din primavara acestui an, ... Locatar bloc Locatar bloc Buna ziua! Problema este ca incepand din primavara acestui an, seful de scara este deranjat de faptul ca avem \"parcate\" carucioarele si bicicletele copiilor ... (vezi toată discuția)
Depozitare obiecte personale in casa scarii allena allena Buna ziua, De aprox un an unul din vecini si-a depozitat masina de spalat veche in fata usii, accesul cu bagaja/plase catre propriul meu apartamanent ... (vezi toată discuția)
Care este cadrul legal care determină legalitatea sau ilegalitatea ... danieldei danieldei Care este cadrul legal care determină legalitatea sau ilegalitatea depozitării căruciorului la parter sub scări? (vezi toată discuția)