avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cine o sa fie noul presedinte al Partidului National ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cine o sa fie noul presedinte al Partidului National Liberal

Pentru ca actualul presedinte al PNL nu a ajuns presedintele Romaniei , si in turul II al alegerilor prezidentiale s-a aliat cu Mircea Geoana si PSD , este normal si firesc ca PNL sa aiba un nou presedinte , deoarece mofturile facute de conducerea PNL la toate propunerile venite de la Cotroceni , si refuzul lui Crin Antonescu de a intrala guvernare alaturi de PDL si UDMR , o sa le afecteze bussinesurile multor oameni de afaceri PNL-isti , activul PNL-ului ramanand pe dinafara .

Chiar daca pana acuma Crin Antonescu nu a fost atacat asa tare de gruparea lui Tariceanu , pe zi ce trece este tot mai evident ca liberalii nu o sa ajunga in fruntea bucatelor , atata timp cat presedintele PNL o sa fie Crin Antonescu , avand in vdere faptul ca Traian Basescu nu uita si nu iarta , mai ales ca era cat pe aci sa nu mai fie presedinte .

Deci , dumneavoastra , cam care credeti ca o sa fie noul presedinte al PNL , sau cine are cele mai multe sanse ?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 17:07, 7 Februarie 2010
Nu s-a purtat frumos la consultari. Vorbe grele, ramase din campanie....nu se face. Putea sa spuna "multumim frumos, noi nu intram la guvernare, ramanem in opozitie!" Scurt si cuprinzator. Oricat ar fi de "proaspat" noul suflu al policii romanesti, vorbeste mult, ii place sa se asculte vorbind si faptele ...cam putine.
Elga - Stai linistita! Va avea timp suficient si de fapte! Parerea mea este ca vor fi ocazii arhisuficiente pentru opozitie sa-si arate forta! Sa vedem insa noul cabinet deocamdata!
Desi mi-ar fi placut sa-i vad pe liberali la guvernare, poate ca e mai bine ca s-au limpezit apele. Adversarii sunt fiecare de cate o parte a baricadei, iar indragostitii au fugit impreuna sa se insoare-n opozitie.

A pune problema ca te vrea cineva ca tap ispasitor e pagubos in primul rand pentru propriul partid care va fi perceput ca nu-si asuma guvernarea in vremuri grele, in al doilea rand pentru teritoriul liberal si apoi chiar pentru votantii dreptei in general.
Imi plac multi liberali, dar cei care au pus mana pe varful partidului sunt mult prea conflictuali. Nu cred ca vor face o opozitie constructiva.
Ei striga de dictatura, referindu-se la TB.... si in PNL au ajuns oamenii sa se teama sa-si spuna cuvantul, de frica lui Antonescu, Orban, Norica, Ghise, Rusanu...

Pana in aceste alegeri am fost votant liberali, dar CA nu mi-a placut niciodata, l-am considerat prea gaunos, vorbeste prea mult si prea elaborat pentru cineva care n-are ce demonstra. Asa ca, in parere de rau, m-am reorientat.
Convingerea mi-a fost confirmata dupa turul 1. Iar ultima isprava de la Cotroceni ma face sa spun ca mai bine ar pleca din fruntea PNL si ne-ar lasa ........
Eu cred ca PNL are ocazia sa se consolideze mai bine in opozitie decat la guvernare , pentru ca actiunile noului guvern sunt dictate de acodul cu FMI .

Abia in opozitie o sa se vada cine este liberal adevarat si cine este doar o curba :D liberala ! :)
@Elga - Catre ce sau catre cine te-ai reorientat?B-)
@Romania_Inedit - Un lucru este cert : in opozitie se vad caracterele puternice si cei care au stomacul rezistent la foame!:D De-aia saracul Coposu era atat de puternic : nu manca mult si medita pe masura! Mi-e teama ca baietii astia din opozitie nu au fizicul de atlet al lui Coposu si ca burdihanele lor mari si pantecoase or sa inceapa sa "tipe" cat de curand!
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

Alte discuții în legătură

Guvern de... uniune nationala? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un ... (vezi toată discuția)
Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)