De 3 luni sunt presedinte al unui bloc cu 3 scari din sectorul 5. In luna octombrie anul trecut am descoperit ca administratora ne-a creat un prejudiciu de 250.000 ron ( pe un singur bloc), dar in situatia noastra sunt mai sunt 3-4 blocuri din aceasi zona. Prejudiciul consta in neplata facturilor catre furnizori, drept urmare in calculul cotelor de intretinere am introdus rubrici pentru esalonari. O mare parte din locatari platesc aceste esalonari, dar exista restul care refuza sa plateasca pe diverse motive ( ca au platit in trecut si sa recuperam anii de la fosta administratora). Este plangere penala depusa impotriva ei, a fostului presedinte si a comisiei de cenzori, dar pana la momentul actual nu a fost demarata nici o actiune. Intrebarea este cum putem sa-i obligam pe oameni sa plateasca aceste esalonari? Este corect sa punem penalitati la esalonari tot de 0.2% pe zi?
Eu vreau să vă mulţumesc pentru toate detaliile oferite! De obicei lucrurile bune se obţin cu mari eforturi şi acum ştiu ca pot găsi sfaturi foarte utile pe acest forum.
Sper că ne va mobiliza faptul că nu vrem să îi mai ţinem în spate pe ceilalţi de la scările 2 şi 3.
Oricum este bine de ştiut ce obstacole vom întâlni şi că ele pot fi depăşite!