avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Ai dreptate ca avem vointa! Suntem de admirat si pentru cum ne luptam! Doar noi intelegem ce chinuri si sacrificii.
sendre a scris:

Haideti ca o sa fie bine.... presimt eu....din notele afisate...pe site... cred ca si eu am sanse.....Nu stiu de ce Karmina isi mai face probleme....e procuror in devenire....parerea mea......

mersi, sendre! :coffee:
stiti de ce mi-e fff frica???
sa nu fi colorat vreo bulinuta gresit....:(
initial asa am patit...numai ca am observat si am cerut o alta fisa, pe care nu am mai avut timp sa o verific....
nu va mint, eram asa de terminata ca imi aduc aminte ca m-au pus sa semnez un proces-verbal...dar nu-mi amintesc sa-l fi semnat! :sorry:
Oricum ma bucur ca v-am cunoscut cu ocazia asta...sper sa ramanem amici... si sa ne intalnim aici...
Valentinaqq a scris:

Intrăm acum...punct!!!
Nu vreau să fiu o judecătoare bătrână, sclerozată şi ţâfnoasă!!!
Nu vreau să mai repet examenul !!!!
Vreau să doooorm!!! şi să citesc " Război şi pace" , să văd Parisul şi Malaga, să fac un copil şi să-i cumpăr soţului o bărcuţă... să-mi fac o căsuţă cu muşcate la fereastră şi ...să dorm!!!:P

credeam sa sunt bolnava de simt nevoia sa dorm....:D
dar vad ca mai sunt si altii....:)):))
eu am recunoscut ca pt. mine au contat enorm discutiile de aici...:D
:hugall:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)