avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
...si pentru cei care nu au reusit acum....nu renuntati.....in ruptul capului!eu mi-am zis ca pana ies la pensie, tot il iau!si fiecare nereusita m-a invatat ceva... mi-am vazut punctele slabe...in majoritate priveau practica....am luat o carte cu spete....dupa urmatorul examen alta....am mai facut o data grilele carora le pusesem o fundita, semn ca era de revazut...si kiar si-asa la examenul asta nu mi-am amintit rezolvarea corecta la o speta pe care o citisem pe undeva....suntem oameni pana la urma....stiu exact ce inseamna - ce-o fi fost in capul meu ca doar stiam asta, stiu exact ce-nseamna - am pus raspunsul corect si-apoi m-am gandit eu mai bine si l-am skimbat....am avut si eu zile cand ma gandeam ca poate mama avea dreptate cand zicea - poate nu-i pentru tine mama....si cu toate astea n-am renuntat.acum, zic eu, ca am o speranta legitima.nu renuntati! fiti caposi!
dia_anna a scris:

Ai dreptate ca avem vointa! Suntem de admirat si pentru cum ne luptam! Doar noi intelegem ce chinuri si sacrificii.

=D>=D>=D>=D>=D>
sunt perfect de-acord cu tine!!!
Problema mea e ca nu pot lucra nimic....sunt la munca si nu stiu cat o sa ma mai suporte colegii....dar chiar nu-mi vine sa ma apuc de ceva...cat mai e pana luni?
mai pot astepta treburile...
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
sendre, utilizator
buz a scris:

...si pentru cei care nu au reusit acum....nu renuntati.....in ruptul capului!eu mi-am zis ca pana ies la pensie, tot il iau!si fiecare nereusita m-a invatat ceva... mi-am vazut punctele slabe...in majoritate priveau practica....am luat o carte cu spete....dupa urmatorul examen alta....am mai facut o data grilele carora le pusesem o fundita, semn ca era de revazut...si kiar si-asa la examenul asta nu mi-am amintit rezolvarea corecta la o speta pe care o citisem pe undeva....suntem oameni pana la urma....stiu exact ce inseamna - ce-o fi fost in capul meu ca doar stiam asta, stiu exact ce-nseamna - am pus raspunsul corect si-apoi m-am gandit eu mai bine si l-am skimbat....am avut si eu zile cand ma gandeam ca poate mama avea dreptate cand zicea - poate nu-i pentru tine mama....si cu toate astea n-am renuntat.acum, zic eu, ca am o speranta legitima.nu renuntati! fiti caposi!

=D>=D>=D>=D>=D>
Examenul a fost mai uşor decât cel din noiembrie anul trecut. Chestia asta va reieşi cu siguranţă din note. N-a fost nici pe departe infernal, cum susţin unii. Categoric, o încărcătură emoţională există, da asta diferă de la om la om şi nu are absolut nicio legătură cu gradul de dificultate al probelor.
Pe de altă parte, e normal să fie un examen greu, cei admişi ajung direct magistraţi după examen, se vor lovi de probleme cu mult mai complicate decât grilele alea, având pe cap o presiune mult mai mare. E normal să fie nişte rigori.
Vrem magistraţi bine pregătiţi, nu?
:coffee:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)