avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
mersi
am cautat pe net si am vazut
Nr. 6 pe harta e IMST
anais_anais a scris:

traim... cu fata lipita de carti si tastatura... :)) incerc sa citesc cauzele cedo de pe site-ul scj, dar mi se par extrem de lungi si... boring... voi cum faceti cu cedo?

Am citit de 2 ori toate hotararile ... vreo 630 de pagini.Asta e ...e cam la ghici....sa fac eu restul si sa-mi ramana astea nerezolvate#-o
camicris a scris:

anais_anais a scris:

traim... cu fata lipita de carti si tastatura... :)) incerc sa citesc cauzele cedo de pe site-ul scj, dar mi se par extrem de lungi si... boring... voi cum faceti cu cedo?

Am citit de 2 ori toate hotararile ... vreo 630 de pagini.Asta e ...e cam la ghici....sa fac eu restul si sa-mi ramana astea nerezolvate#-o
Cu tot respectul, cred ca intrebarile referitoare la jurisprudenta CEDO se rezolva mai mult logic si daca le citesti macar o data, te familiarizezi cu modul de gandire al curtii
Mie mi-e mai groaza de spete...dar si de grile. Stu doar ca daca sunt extraordinar de atenta si nu repezita ca alta data, le pot face
Mai invatati? Ce invatati? Grile mai faceti? Sau spete? Cu invatatul cand va opriti?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)