avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
sambata sigur ma opresc...ca va trebui sa-mi pregatesc fetita pentru sejurul de la bunica, mai stau si eu cu ea un pic sa ne mai jucam.Apoi imi fac bagajul si ma indrept spre Bucuresti.pana ma cazez, dau o fuga pana la UPB sa vad unde vine corpul AN si uite vine seara....si o sa mor de emotiiiiiiiiiiiiiiiiiX-(
Acum ai emotii? Sa vezi duminica la examen, cand astepti sa ti se dea grila. Alea emotii adevarate.#-o
La mine cel putin asa se manifesta.
Mult succes si incearca sa te relaxezi.

evdochim_mariana2006 a scris:

De cate ori ai sustinut acest examen?
Te intreb pentru ca spui ca inveti de un an si jumatate.
La INM am dat de 4 ori. La magistratura, cu 5 ani vechime, e prima oara
camicris a scris:

fluturas1980 a scris:

Mai invatati? Ce invatati? Grile mai faceti? Sau spete? Cu invatatul cand va opriti?

Asta e problema.Nu ma pot opri.Merg prin casa, imi vin in cap tot felul de intrebari, iar daca nu imi vine si raspunsul dau fuga la carti si iar citesc si tot asa.
Azi ma duc sa-mi scot si o masea care m-a chinuit 5 zile, asa ca va dati seama ce bine o duc#-o
Asa sunt si eu de agitata.
Tu nu ai mai dat niciodata examen la magistratura?
Eu la INM nu am dat niciodata.
La magistratura am dat de 3 ori consecutiv.
Asa ca ma numar si eu printre cei cu vechime in sustinerea acestui examen.#-o

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)