avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
camicris a scris:

Nasol moment pentru mine.
Nu reusesc sa trec de 7.5 la teste cu 100 intrebari, si nu au intrebari din spete, CEDO si OJ.
Cred ca nu ma concentreez destul...ca dupa ce vad raspunsul imi dau seama ca era usor.#-o#-o#-o#-o#-o

Linisteste-te. Stresul e de vina. Trebuie doar sa vcitesti cu extraordinar de multa atentie intrebarea. Orice detaliu conteaza.
fluturas1980 a scris:

ENGFULL a scris:

se poate lucra direct pe formularul cu sb grila , iti notezi numele pe el si la plecare , dupa ce se incheie ex , ti-l poti lua acasa
Pe mine m-au chemat ieri la servici inapoi din cojncediuX-(X-(X-(
Nu am avut ce face
Azi mai recitesc din procedura penala, sa ma simt eu mai stapana pe mine
Dar mi-e groaza
Nimeni nu mai citeste? Eu as mai vrea sa mai citesc un pic si din obligatii. Pana cand mai invatati sau mai faceti teste?

eu in principiu fac teste.
dar exact ca si tine as mai citi si din obligatii si din reale,
de fapt, cred ca as mai citi din toate.
Nu ma simt deloc sigura pe mine.X-(
ENGFULL a scris:

ex se considera incheiat dupa ce preda toata lumea lucrarile

Rspunsurile in cate locuri se afiseaza.Ca la cati suntem....?????????
eu mai citesc, pt ca la mine functioneaza bine memoria de scurta durata..daca as putea citi sambata totul inca o data:sorry:
danielled a scris:

eu mai citesc, pt ca la mine functioneaza bine memoria de scurta durata..daca as putea citi sambata totul inca o data:sorry:

O intrebare. Urmarirea penala poate incepe prin proces verbal? Camelia Toader in testele ei spune ca da.
Din cate am citit in Neagu, umrarirea penala nu mai incepe prin procesverbal, ci prin rezolutie atunci cand constata savarsirea unei infractiuni sau se sesizeaza din oficiu

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)