avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
De cand inveti?
Iti doresc succes!!!!
Eu fac 12 ore pe drum asa ca plec vineri noaptea de acasa, ca sambata sa mai citesc ceva dupa ce dorm un pic. Spor la invatat si ne vedem la examen
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
danielled, utilizator
Mult, mult succes va doresc!! Aveti grija de voi si odihniti-va ceva mai mult zilele astea, sa nu va para rau pe urma ca din cauza oboselii ati gresit! Va tin pumnii! sa ne auzim dupa examen numai cu vesti bune! Spor in continuare!!
danielled a scris:

Eu fac 12 ore pe drum asa ca plec vineri noaptea de acasa, ca sambata sa mai citesc ceva dupa ce dorm un pic. Spor la invatat si ne vedem la examen
12 ore faci?De fapt de ce m mire? Eu fac 8 ore jumatate. PLec sambata dimineata.Curaj! Bafta si sa ne gasim printre invingatori!
Karmina a scris:

eu acum dau prima data...si mi-e frica.....:((

Va doresc mult succes celor care ati mai incercat!
Sincer, meritati cu adevarat pentru perseverenta de care ati dat dovada si timpul dedicat acestui obiectiv!

Nici eu nu renunt daca nu iau....asa ca luati cati mai multi acum ...sa ramana mai putini in toamna!:D

:luck:
Bravo! Trebuie sa fim optimisti sa mergem mai departe! Multa bafta si daca nu va fi acum...va fi in noiembrie asa ca...sa fim perseverente

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)