avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
multumim tuturor care ne sustin...si chiar daca nu ne sustin, isi irosesc timpul pentru a citi ce scriem pe aici...:vishenka:
cred ca avem nevoie de incurajare.....eu una recunosc ca am :D...desi in general imi place sa cred ca sunt o tipa puternica...:D
totodata recunosc ca a contat mult discutiile purtate si prieteniile legate cu ajutorul acestui site...drept pentru care va multumesc tuturor...:coffee:
MULTA BAFTA TUTUROR!!!!
Drum bun spre Bucuresti...mai ales celor de departe!
Sa dea D-zeu sa se mareasca numarul de locuri si sa luam toti! :D

:luck::luck::luck:
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2010
Karmina, utilizator
Din ianuarie de cand am decis sa dau acest examen (eu doar in toamna pot) va citesc si sunt alaturi de voi toti. Va doresc mult succes, bafta cat incape si sa luati toti examenu. Eu am emotii pt voi deci imi inchipui ce simtiti voi!
Ne auzim dupa examen cu impresii si vesti bune.:luck:
Buna!
Va citesc si va doresc numai reusite! Eu nu dau ca am abia 1 an si ceva vechime, insa incerc la INM.
Bafta!:kissing:
Mult succes prieteni şi fie ca acest examen să vă aducă în final vestea cea bună! :thumbup:
Buna!
Vroiam sa va urez si eu BAFTA !!! =D>

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)