avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum ...

am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum am vrut sa scaot banii si dna de la ghiseu zice ca depozitele si cont curent sau desfintat in iulie 2013 ,mentionez ca nici nu am mai fost la banca
ce pot sa fac sami recuperez banii, multumesc
Cel mai recent răspuns: bulzanv , utilizator 20:32, 7 Noiembrie 2022
4 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util


bulzanv a scris:

am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum am vrut sa scaot banii si dna de la ghiseu zice ca depozitele si cont curent sau desfintat in iulie 2013 ,mentionez ca nici nu am mai fost la banca
ce pot sa fac sami recuperez banii, multumesc

Buna ziua ! Am avut si du o problema de acest gen. Aveam cardul de credit al unei prietene ,ca sa ii platesc ratele in tara ,ea fiind plecata . A venit in concediu sa plateasca ultima rata si descopera ca ii lipsesc 1500 lei . Finctionarele au spus , citez " vedeti cui ati lasat cardul ,ca si-a cumparat mobila pe ei ". M-am enervat si am mers eu la banca ,ptr ca au spus ca eu sunt hoata . Am cerut dzta ,ora si minutul si magazinjl de unde spun ele sa am facut eu cumparaturi . Am ridicat tonul sa ma auda si ceilalti clienti si am amenintat ca ,daca nu imi sunt date pe loc ,chem politia . Au facut chipurile vetificari si au spus ca ,de fapt ,dupa o convorbire cu banca ,prietena mea si-ar fi dat acordul sa plateasca suma la o asigurare de sanatate . Am cerut iar data si ora când s-a efectuat convorbirea ,că vreu sa fac reclamatie ptr denunt calomnios impotriva mea . Dupa câteva negocieri ,,ca sa nu fac eu sesizare impotriva bancii ,i-au dat inapoi banii prietenei si i-au inchis cardul . Am vrut sa fiu mai dura eu ,dar prietenei deja i se facuse rău si m-a rugat sa ii iert .
Mergeti acolo cu un avocat si cu gura mare si poate nu mai este nevoie de proces ,dar sa plateasca ei avocatul .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Clar. Functionara a identificat un depozit, posibil a unei persoana decedate (nu s-a interesat nimeni multa vreme) si a scos banii, crezand ca nu va intreba nimeni de acesti bani. Plangere URGENT la Parchetul local. Chiar daca persoana nu mai lucreaza de multa vreme le banca aceea, banca e raspunzatoare in prima instanta...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai există și varianta ca un apropiat al familiei cu un buletin fals să fi ridicat banii de la bancă.
Mai există si multe alte variante, pe care poliția națională trebuie să le analizeze cu atenție, și să le ancheteze.

Riscul este că, poate raspune penal pentru fapta de furt, o poersoană din familie, sau un angajat al băncii.
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2022
Dapix, utilizator
nu exista asa ceva,
10 ani sa nu verifici mi se pare incredibil; dadeati telefon chiar daca nu ati fi fost obisnuit cu internetul, un extras anual, ceva... imagini stocate cu 10 ani in urma putin probabil sa mai gasiti; personalul posibil schimbat, mutat; ce va spune politia e interesant; ce vi s-a intamplat mai exact in 2013 stiti? ati pierdut acte, ati fost bolnav, ati avut persoane care v-au intrat in casa? ati avut masina/casa sparte? ok, depozit inchis; dar pe baza a ce au inchis contul curent? din ce sucursala au fost retrasi banii/inchis contul curent? in aceeasi zi? sucursala e aceeasi cu cea unde ati depus?
termenul de scadenta era relativ mic, 6 luni;

Alte discuții în legătură

Furt de banii de pe card Elenacosmina88 Elenacosmina88 Bună seara, de curând mi-au fost furați banii de pe card , cardul a fost în permanență la mine, am fost la bancă si la politie, mi-sa confirmat ora la ... (vezi toată discuția)
Bna seara crystyboss crystyboss Am o intrebare.Am fost la o banca unde am cardul sa-mi scot salariul.Bancomatul la care am fost avea o problema.Eu aveam pe card 1750 Ron.Am dat sa scot 1750 ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica ONU EMIL ONU EMIL Unde se poate face o expertiza grafoscopica extrajudiciara contra cost si daca este recunoscuta de procuror? Sunt laboratoare autorizate,doresc mai multe ... (vezi toată discuția)