Desigur.
[ link extern ] /
Daca cineva are timp , uitati va va rog in sectiunile contact si la politici. Veti vedea ca este un site fantoma. De curiozitate incercati sa le trimiteti un mesaj. Veti vedea ca au blocata aceasta sectiune. Va va da o eroare in site. Pe facebook se numesc keno outlet. De curiozitate am dat sa ma uit la poze cu produsele lor si aveau cateva reactii negative ( față nervoasa ) la unele poze. Tind sa cred ca nu am fost singurul in cauza.
Tot pe facebook am mai gasit o pagina sub un alt nume Casual store. Acolo am gasit aceleasi produse, site identic doar culoarea difera la site.
[ link extern ] /
E acelasi lucru practic doar ca au alta adresa . Aici am gasit niste comentarii de la persoane cum ca dau tepe, injuraturi si poze cu aceeasi adidasi pe care i am primit si eu . Am dat sa verific awb ul sa vad daca gasesc locatia de unde a fost pus coletul dar nu apare. Doar ca a fost trimis spre livrare.
andrei2005 a scris:
De curiozitate, ne puteti da numele site-ului firmei? Poate vine cu vreo idee vreunul din useri. Oricum, foarte buna ideea cu "unde au fost trimisi banii". In mod cert exista un destinatar (firma sau persoana) si au fost trimisi prin transfer IBAN bancar. Succes!