avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală carti importante care schimba opinia despre DREPT
Discuție deschisă în Cultură generală

carti importante care schimba opinia despre DREPT

cursurile de psihologie judiciara schimba cu totul opinia despre DREPT, il completeaza, il fac mai "integru" mai riguros, si in acelasi timp mai tolerant, mai la obiect, pentru ca tin seama de OM nu numai de legi. Cei mai multi juristi uita ca legile sunt facute DE OM PENTRU OM, la fel ca si un ...sistem de exemplu care este cosntruit de OM cu scopul de a servi acestuiain mod fiabil si in modul cel mai bun cu putinta, si nu cu scopul de a dauna sau prejudicia pe cei din afara sau pe cei dinauntrul sistemului.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:08, 13 Septembrie 2007
Drept informatic...de acord...
Constitutional ...de acord...
TGD ...neaparat...
Sociologie juridica....
Psihologie juridica...
Psihologia minciunii
Enciclopedia ucigasilor in serie...
B-) si dati-mi PM dak vreti recomandari...cu titluri complete si autori :P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli de politete ContSters167247 ContSters167247 [b]Silvana[/b] a scris [quot]Regulile de politete de acum un secol erau foarte stricte: saluturile trebuiau pronuntate in mod corect – ... (vezi toată discuția)
De ce imi place avocatnet.ro Paula Tudor Paula Tudor Pentru ca fiecaruia ne place sa ni se spuna macar din cand in cand cat de mult suntem apreciati şi iubiti, haideti sa-i spunem [i]avocatnet.ro [/i]- ului cat ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2010: discutia la moda: tutuiala nucu$ nucu$ Pana Plesului adevar graieste [b]Andrei Plesu: \" Tutuiala \"[/b] Tutuiala e la moda. E semnul cordialitatii de gasca, ... (vezi toată discuția)