avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despagubiri in urma unei vatamari corporale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despagubiri in urma unei vatamari corporale

Buna ziua,

Cu cateva zile in urma, mai exact in ziua de 31.01.2010, la ora 1 dimieata am primit un pumn in fata aproape de tampla in partea stanga, in urma caruia am suferit 3 leziuni la mandibula. Am fost internat in spitalal 3 zile pentru operatie si refacere. Am fost la medicina legala pentru a mi se emite un certificat medio legal saptamana viitoare.
Va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru obtinerea unei despagubiri si cum este cel mai bine sa actionez pentru a castiga procesul fara caz penal.
M-ati bagat in ceata ! :sorry:... In fine ... va multumesc pentru informatiile pe care mi le-ati oferit ! =D>
Topy a scris:

M-ati bagat in ceata ! :sorry:... In fine ... va multumesc pentru informatiile pe care mi le-ati oferit ! =D>

Scuza-ma dar eu nu pot sa te inteleg...

Te-am lovit ala de te-a bagat in spital ...
iar tu ...
tu nu vrei sa aiba ala parte de dosar penal, te incanta doar sa-ti dea cat mai multi bani !? scuza-ma? esti cumva sac de box public? iti da oricine un pumn si a doua zi iti da 1000 euro sa-l ierti?!
inca ceva , nu ai precizat, de ce te-a lovit?! l-ai lovit tu cumva, si el te-a rupt cand te-a lovit inapoi ? l-ai injurat?! te-ai legat de gagicasa?! erai beat?! l-ai amenintat?!
Uhhhh dar tu vrei doar bani ...
macar lucreaza undeva? ca daca e un derbedeu fara serviciu, si fara locuinta, nu stiu cand te va plati cineva pe tine... eu cunosc f. multi derbedei la mine in orash, care isi permit orice! stii de ce? ca nu lucreaza,nu au proprietati, si politia le poate tot da amenzi ca ei nu le platesc, si ce le poate face?! nimic!

Hei hei ... ia-o usor !:)

Nu l-am lovit ... eram la un prieten acasa ... eram mai multe persoane, beam cu toti si el din cauza la bautura incepuse sa o ia mai "randa" si sa faca glume pe seama mea, sa ma streseze sa inceapa sa ma "cicaleasca" ! Eu i-am spus : termina-te ca te bat ... termina-te te rog frumos de multe ori ! La un moment dat i-am dat o palma usoara ... mai in joaca de avertizare ! Apoi cand am plecat iar ne-am luat la cearta .... unde persoanele care mai erau acolo s-au bagat intre noi sa nu ne batem ! Ne-am calmat ... toate bune si frumoase . Asteptand cu toti sa vina si ultimul baiat care doar ce iesise din scara .... eu m-am intors pentru ca m-a salutat cineva din masina si sa vad cine era ... iar cand m-am intors cu fata la grup spre scara ... am primit una fara sa stiu ce m-a lovit atunci cand cascam ! Fara sa-mi dau seama... cu ce am fost lovit [ pumn, palma(capac) ] . Apoi dimineata am realizat ce am patit eu cu adevarat ! Mi-am dat seama tocmai dimineata ca am fost desfigurat ! Eu nu vreau 150000 miliarde de Euro ... ci doar sa-mi recuperez banii pe care i-am cheltuit ... ca vorba aia , medicamente, alimentele, benzina , etc toate ce m-au costat au fost din bani mei ... pentru ca am situatie mai delicata de vro 4 5 luni si eu intretin familia singur ! Intelegi acum ? Nu-mi doresc sa-i stric viitorul unui copil pentru un pumn care a fost dat la nervi si la bautura ! Vreau doar sa-i arat un exemplu ce putea patii si cum putea platii pentru aceasta intamplare !
E chiar ridicol sa-i stric viitorul unuia ca el ! Daca nu-l cunoasteam mai ziceam si chiar imi facea mai rau .... atunci mai puteam continua in dosar penal si etc ! Crede-ma ca nici mie nu mi-ar fii convenit sa patesc asa ceva ... ci doar sa ne intelegem la o suma de bani daca doreste ! Intelegi tu ? Vreau doar sa-mi primesc bani inapoi pentru tot ce am cheltuit .. si o mica parte in plus pentru durerile pe care le-am suportat !#-o

Scuza-ma dar gandesc mai "absorbit":stunned: !
am si eu un proces pentru vatamare corporala

vad ca domnii avocati nu vor sa va dea detalii despre despagubiri

mi e mi se cer 50 000 ron pentru un nas rupt zice partea vatamata cu CM de 12 zile si la vreo 3 luni mai scoate unul de vreo alte 10-12 zile
40 000 ron cheltuieli medicale si 10 000 ron despagubiri morale.

are martori mincinosi cat cuprinde toti neamuri de ai lui

astept raspunsul expertizei.

ma intreb si poate vor sa ne raspunda domnii avocati - dumneavoastra si cu internare in spital si abia aveti 10 zile CM ..

cate despagubiri puteti cere????????/
Ce aiurea cercetasa ! Eu am si fractula de mandibula si nas rupt probleme cu maxilaru ca nu pot sa mananc bine ! :|

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala rvr rvr In urma cu 4 zile in am avut o mica altercatie verbala cu un vecin de la bloc. La un moment alt vecin a simtit nevoia sa faca dreptate si mi-a dat fara ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat de mai mulți indivizi. Popeacu2797 Popeacu2797 Va salut. Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am ... (vezi toată discuția)
Agresiune fci4ever fci4ever Sunt student la Oradea, si saptamana trecuta miercuri am fost in club, si am obtinut cateva fracturi, pe partea stanga a fetei.Mai exact am ramas pana mai ... (vezi toată discuția)