As dori sa stiu către care instituții trebuie să mă îndrept cu o plângere daca in blocul unde locuiesc , la et.2, deasupra mea o profesoară face meditatii de foarte multi ani si deranjează liniștea de pe scara in sensul ca suna interfonul, se aud pe scări tinerii;este un trafic infernal, circa 20 ,25 De copii pe zi; de asemenea am schimbat interfonul de 2 ori in plus fata de cealaltă scara , ne strica zugrăveala, ne ocupă parcarea
În concluzie, fiind un bloc de locuit , ar trebui să respecte liniștea și în plus nu înțeleg de ce trebuie să suport eu costurile cu zugravitul, interfonul si parcarea În condițiile în care ea( profesoara) încasează sute de milioane in fiecare lună.
Mulțumesc
nicunicolae10
Utilizator 1din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
@ricadinas
Veșnică poveste .româneasca.Stiu eu de la colegul , verisorul sau am auzit la coada la lapte. Oameni care au trăit pe pielea lor nu exista în România? Sunt 100% sigur ca nu este adevărată povestea asta cu fata de 15 ani ,poate doar dacă ați greșit tara și e vorba de Coreea de Nord nu de America.
- Editat de admin: Apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, dublați inutil topicul. Mulțumesc -
Eu adaug doar atât: să zică bogdaproste că nu suntem vecini toți acești corespondenți cu tot felul de idei despre cum asociațiile de proprietari ar fi niște vechili pe moșia lui tata care fac ce vor mușchii lor, cu votul Adunării Generale, ba chiar care eventual cred că pot merge cu denunțuri fără dovezi pe la fel de fel de autorități. Căci să fi început să mă șicaneze în felul ăsta, ar fi ajuns ca asociația de proprietari să-mi plătească haraci, ca pe vremea Imperiului Otoman, iar ei să explice celorlalți vecini de ce au de plătit daune pentru meschinăria lor. Din fericire, președintele de la asociația din blocul în care rezidez chiar este o persoană de bun simț, atentă la lege.